Lolland Kommune

Byd på en eksklusiv sejltur og støt en god sag

Del

Lolland Kommune støtter Danmarks Indsamling med en auktion over en guidet sejltur på Maribosøerne for op til 50 personer. Alle interesserede kan byde på turen fra 17. januar til 1. februar.

Snart er det tid til den årlige Danmarks Indsamling, hvor en række humanitære organisationer og DR går sammen om at samle ind til mennesker i nogle af verdens fattigste lande. Igen i år bidrager Lolland Kommune til indsamlingen med en auktion over en helt særlig naturoplevelse.

Oplevelsen består af en privat, guidet sejltur på Maribosøerne med turbåden Anemonen. Turen finder sted søndag den 30. august 2020 fra kl. 10-13, og vinderen af auktionen kan invitere op til 49 med, som han eller hun vil dele oplevelsen med.

Foruden glæden ved at støtte en god sag kan personen med det højeste bud se frem til at nyde en naturoplevelse ud over det sædvanlige.

”Naturpark Maribosøerne er et af landets smukkeste områder, og der er noget helt særligt ved at opleve det storslåede landskab fra søsiden. Turbåden Anemonen giver dig mulighed for at nyde udsigten fra første parket og komme tæt på søens havørne og de mange forskellige fugle, som lever der. Jeg kan derfor kun anbefale at byde på turen, hvis du har lyst til at forære dig selv og op til 49 af dine familiemedlemmer, venner eller kollegaer en uforglemmelig oplevelse, samtidig med at du støtter en god sag,” siger naturvejleder Klaus Bek Nielsen, som er guide på turen.  

Der er mulighed for at byde på turen fra 17. januar til 1. februar 2020. Turen bliver solgt til den, der har givet det højeste bud, når auktionen slutter, og beløbet går ubeskåret til Danmarks Indsamling.

Du kan byde på sejlturen med Turbåden Anemonen her.

Læs mere om Turbåden Anemonen på www.naturparkmaribo.dk/anemonen

Læs mere om Danmarks Indsamling på www.danmarksindsamling.dk

Nøgleord

Kontakter

Klaus Bek Nielsen
Naturvejleder, Lolland Kommune
Tlf. 20 28 27 32

Billeder

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Fire arkitektfirmaer skal konkurrere om at bidrage til udviklingsplan for Nakskov Havn7.9.2020 13:36:56 CESTPressemeddelelse

Lolland Kommune, Realdania og A.P. Møller Fonden lancerede i april 2020 et samlet initiativ til udvikling af Nakskov. Det skete i forlængelse af udviklings- og investeringsstrategien Nakskov 2030, som kommunen vedtog i 2019. Initiativet har særligt fokus på at styrke tre områder, hvor potentialet for udvikling er størst: havnen, bymidten og Hestehoved. Den samlede projektøkonomi er mindst 150 millioner kr. Fire arkitektfirmaer er nu udvalgt til at deltage i en projektkonkurrence om at bidrage til en samlet udviklingsplan for Nakskov inderhavn.

Ny rådgivningscafé hjælper borgere med psykiske eller sociale udfordringer1.9.2020 11:37:28 CESTPressemeddelelse

Mandag den 7. september slår Lolland Kommune dørene op for et nyt rådgivnings- og vejledningstilbud til alle borgere mellem 18 og 65 år, som oplever psykiske og/eller sociale udfordringer. Rådgivningscaféen er fysisk placeret på bibliotekerne i Maribo og Nakskov. Her kan man henvende sig anonymt og blandt andet få hjælp til budgetplanlægning, til at forstå post fra det offentlige og til at skabe overblik over hverdagen. Pårørende er også velkomne til at benytte sig af Rådgivningscaféen.

National Flagdag for veteraner i Lolland Kommune28.8.2020 06:10:00 CESTPressemeddelelse

For sjette år i træk hylder Lolland Kommune og de lollandske soldaterforeninger nuværende og tidligere udsendte og deres pårørende 5. september. Alle er velkomne til at deltage i den officielle højtidelighed ved Veteranstenen foran stationen i Nakskov fra kl. 11.00 til 11.30 og i den efterfølgende kirkelige højtidelig i Sankt Nikolai Kirke fra kl. 12.00 til 12.45. Dagen rundes af med en lukket reception for kommunens veteraner i Toldboden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum