Lolland Kommune

Byd på en eksklusiv sejltur og støt en god sag

Del

Lolland Kommune støtter Danmarks Indsamling med en auktion over en guidet sejltur på Maribosøerne for op til 50 personer. Alle interesserede kan byde på turen fra 17. januar til 1. februar.

Snart er det tid til den årlige Danmarks Indsamling, hvor en række humanitære organisationer og DR går sammen om at samle ind til mennesker i nogle af verdens fattigste lande. Igen i år bidrager Lolland Kommune til indsamlingen med en auktion over en helt særlig naturoplevelse.

Oplevelsen består af en privat, guidet sejltur på Maribosøerne med turbåden Anemonen. Turen finder sted søndag den 30. august 2020 fra kl. 10-13, og vinderen af auktionen kan invitere op til 49 med, som han eller hun vil dele oplevelsen med.

Foruden glæden ved at støtte en god sag kan personen med det højeste bud se frem til at nyde en naturoplevelse ud over det sædvanlige.

”Naturpark Maribosøerne er et af landets smukkeste områder, og der er noget helt særligt ved at opleve det storslåede landskab fra søsiden. Turbåden Anemonen giver dig mulighed for at nyde udsigten fra første parket og komme tæt på søens havørne og de mange forskellige fugle, som lever der. Jeg kan derfor kun anbefale at byde på turen, hvis du har lyst til at forære dig selv og op til 49 af dine familiemedlemmer, venner eller kollegaer en uforglemmelig oplevelse, samtidig med at du støtter en god sag,” siger naturvejleder Klaus Bek Nielsen, som er guide på turen.  

Der er mulighed for at byde på turen fra 17. januar til 1. februar 2020. Turen bliver solgt til den, der har givet det højeste bud, når auktionen slutter, og beløbet går ubeskåret til Danmarks Indsamling.

Du kan byde på sejlturen med Turbåden Anemonen her.

Læs mere om Turbåden Anemonen på www.naturparkmaribo.dk/anemonen

Læs mere om Danmarks Indsamling på www.danmarksindsamling.dk

Nøgleord

Kontakter

Klaus Bek Nielsen
Naturvejleder, Lolland Kommune
Tlf. 20 28 27 32

Billeder

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Center for Handicap med i projekt om flere aktive arbejdspladser28.1.2020 07:00:44 CETPressemeddelelse

Center for Handicaps botilbud Stormarken 1-5 er sammen med fem andre virksomheder i Danmark udvalgt til at deltage i Dansk Firmaidrætsforbunds pilotprojekt ”Flere Aktive Arbejdspladser”, der er støttet af TrygFonden. Formålet med projektet er at knække koden til, hvordan arbejdspladser kan indføre og fastholde kollegamotion i arbejdstiden. Center for Handicap tager hul på projektet med et kick-off-arrangement i Stormarken i Nakskov for personale og ledere torsdag den 6. februar kl. 14-15. Pressen er velkommen.

Massiv opbakning til foreningskonference16.1.2020 08:42:45 CETPressemeddelelse

I forbindelse med revisionen af Masterplanen for Kultur og Fritidsfaciliteterne i efteråret 2019 foreslog Sportsråd Lolland, at der blev fulgt op med en konference, hvor foreningerne kunne drøfte udfordringer og muligheder på forenings- og facilitetsområdet i Lolland Kommune. Denne opfordring har Fritids- og Kulturudvalget taget til sig og inviteret til foreningskonference lørdag den 18. januar kl. 10-15 i Højrebyhallen. 110 foreningsfolk har tilmeldt sig konferencen, hvor de bl.a. skal drøfte fremtidens faciliteter og samarbejde på tværs.

Forslag om ændret adgang til ældreboliger sendes i høring14.1.2020 09:39:50 CETPressemeddelelse

Ældre- og Sundhedsudvalget besluttede på sit møde den 13. marts at sende forslag om justering af kommunens kvalitetsstandarder for ældre-, pleje- og midlertidige boliger i høring i otte uger. For kvalitetsstandarderne for pleje- og midlertidige boliger er der alene tale mindre præciseringer og ændringer af layout, mens der for kvalitetsstandarden for ældreboliger foreslås en ændring af kravene for adgangen til boligerne.

Mød Ældre & Sundhed på Skills14.1.2020 09:07:39 CETPressemeddelelse

Lolland Kommunes sektor for Ældre & Sundhed er med, når unge fra landets erhvervsskoler dyster i DM i Skills i Bella Center 16.-18. januar. En flok medarbejdere og to af kommunens social- og sundhedsassistentelever står i Hal E stand E-024, hvor de vil fortælle om de mange gode muligheder for at uddanne sig og arbejde inden for SOSU-området i Lolland Kommune. Fredag den 17. januar får de selskab af borgmester Holger Schou Rasmussen og sektorchef Søren Wollesen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum