Dansk Byggeri

Brolæggerlaugets oldermand er genvalgt

Del

På Brolæggerlaugets generalforsamling den 11. maj 2019 fik oldermand Claus Johnsen Brolæggerlaugets fulde opbakning til at fortsætte på posten.

De 25 stemmeberettigede deltagere på årets generalforsamling i Brolæggerlauget i Dansk Byggeri bakkede fuldt op om formand Claus Johnsen og hans ambitioner for laugets fremtid, og Claus Johnsen fortsætter derfor som formand.

- Jeg vil arbejde for et åbent Brolæggerlaug og for medlemmerne i hele landet. Vi skal gerne have flere medlemmer, ikke nødvendigvis rigtigt mange, for det er vigtigt, at vi kan betjene og pleje de medlemmer, vi har. Jeg vil også arbejde på den erhvervspolitiske front, så vores medlemmer får de bedste betingelser for at drive virksomhed. Og jeg vil ikke mindst arbejde for at få flere unge mennesker til at tage en brolæggeruddannelse, sagde oldermand Claus Johnsen under generalforsamlingen, hvor han også fremhævede, at traditioner skal holdes i hævd og kombineres med nye ideer:

- Jeg vil fremme og informere om vores håndværk, og det vil jeg gøre ved at afholde endnu flere kurser for medlemmer og for tilsynsførende. Og så vil jeg for alt i verden holde brolæggerfagets traditioner i hævd, og samtidig være åben over for nye og gode ideer. Jeg håber på et travlt brolæggerår med masser af aktiviteter for vores medlemmer, sagde han.

Generalforsamlingen skulle også vælge to bestyrelsesmedlemmer. Ud af bestyrelsens fire menige medlemmer er to på valg hvert andet år. I år var det bestyrelsesmedlemmerne Nicolai Palm Hougaard Svendsen og Kasper Thomsen, og de blev begge valgt til tage endnu en tørn i Brolæggerlaugets bestyrelse.

Dermed består Brolæggerlaugets bestyrelse af: Oldermand Claus Erik Johnsen (Johnsen Brolægning) viceoldermand Stef Heijkoop (Dan Jord A/S), Nicolai Palm Hougaard Svendsen (Scheller, Hougaard & Petersen A/S), Carsten Grumsen (Arkil A/S), Theis Sterndorff (Køge Brolæggerfirma ApS) og Kasper Thomsen (P.P. Brolægning A/S).

Siden generalforsamlingen for et år siden er fem nye medlemsvirksomheder optaget i Brolæggerlauget: AZ Ejendomsservice IVS, Landskab & Brolægning ApS, MM Brolægning, NCC Danmark A/S og Thygesen Brolægning. Medlemstallet er dermed øget en smule og tæller i dag 54 laugsmedlemmer og tre interessemedlemmer, dvs. virksomheder med tilknytning til branchen, som ikke er udførende brolæggermestre.

Kontakter

Chefkonsulent for Brolæggerlauget i Dansk Byggeri, Mikael Mortensen, telefon 30 16 37 99

Billeder

Oldermand Claus Johnsen tager endnu en tørn i Brolæggerlauget
Oldermand Claus Johnsen tager endnu en tørn i Brolæggerlauget
Download
Oldermand Claus Johnsen tager endnu en tørn i Brolæggerlauget
Oldermand Claus Johnsen tager endnu en tørn i Brolæggerlauget
Download

Information om Dansk Byggeri

Dansk Byggeri
Dansk Byggeri
Nørre Voldgade 106
1358 København K

72 16 00 00https://www.danskbyggeri.dk/

Dansk Byggeri er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Med omkring 5.700 medlemmer spænder organisationen bredt geografisk og fagligt, og dækker alle led i byggeprocessen.

Dansk Byggeris hovedopgaver er at opnå erhvervspolitisk indflydelse, deltage i den offentlige debat, yde rådgivning og sikre overenskomster, så medlemmerne kan udvikle deres virksomheder bedst muligt til gavn for beskæftigelsen og konkurrenceevnen.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

Lejere i 4.400 nordsjællandske almene boliger får besøg af håndværkeren2.6.2020 05:00:00 CESTPressemeddelelse

Der er godt nyt til lejerne i almene lejligheder og rækkehuse i de nordsjællandske kommuner. Mere end 4.400 almene boliger i Nordsjælland vil blive renoveret inden for de næste par år, viser en opgørelse, som Dansk Byggeri har lavet på baggrund af tal fra Landsbyggefonden. Rudersdal, Furesø og Frederikssund er topscorere. Her kan lejere i hhv. 959, 684 og 602 almene boliger se frem til, at deres hjem bliver forbedret.

Investeringer i veje kan redde arbejdspladser og forbedre infrastrukturen29.5.2020 07:11:41 CESTPressemeddelelse

Statens og kommunernes investeringer i veje og broer er på fem år faldet med 29 procent, viser en ny analyse. Derfor er det ifølge Dansk Infrastruktur positivt, at kommunerne nu har mulighed for at fremrykke anlægsinvesteringer for 2,5 mia. kr. Det kan redde arbejdspladser under coronakrisen og samtidig forbedre infrastrukturen. Men der er brug for flere investeringer i årene fremover, lyder vurderingen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum