Skorstensgaard Danmark A/S

Branchens største jobannonce: Skorstensgaard henter 30 nye kolleger ind

Del

Hjulene ruller atter på vejene, efter at Corona har sluppet sit greb om danskernes hverdag. Det mærker man i den grad hos værkstedskæden Skorstensgaard, hvor bookingsystemet er brandvarmt. Den stigende efterspørgsel betyder, at Skorstensgaard indrykker landets største jobannonce og gør klar til at onboarde 30 nye medarbejdere.

Der er fart i bookingerne hos værkstedskæden Skorstensgaard landet over, og derfor har koncernen slået en jobannonce af de større op. Alt fra mekanikere, pladesmede og lærlinge over controllere og kundeservice-eksperter eftersøges. Den første halvdel er allerede ansat, men alene i de større, danske byer efterlyses lige nu 15 nye medarbejdere til at fylde de ledige blå skjorter ud. Og der er masser af opgaver at tage fat på for de kommende kolleger, for danskerne har i den grad fået øjnene op for værdien af at reparere frem for blot at udskifte til nye dele, fortæller kædens ejerleder og CEO Anders Skorstensgaard.

 - Bilejernes stigende interesse for reparationer går rigtig godt hånd-i-hånd med Skorstensgaards ambitioner om øget bæredygtighed. Samtidig er der nu kortere mellem service, reparationer og klargøring efter næsten to år, hvor Corona bremsede trafikken. Hos Skorstensgaard oplever vi et boom, så lige nu har dygtige fagfolk mulighed for et gearskifte i karrieren, siger Anders Skorstensgaard.

Efter hård nedlukning i 2020 lå trafikken ifølge tal fra Danmarks Statistik ved indgangen til 2021 på et samlet niveau ca. 30 % under 2019. I første halvår sidste år blev der kørt markant færre kilometer end normalt på de danske veje, og efter en gradvis normalisering henover sommeren lukkede trafikken atter brat ned ultimo 2021 som følge af Corona-smittens markante stigning. Den lavere trafikmængde har betydet både færre skader, mindre slitage og længere mellem serviceeftersyn, samtidig med at mange danskere også ind i 2022 fulgte sundhedsmyndighedernes retningslinjer om at minimere kontakt og undgå smitterisici og derfor udskød besøget på deres lokale værksted.

Nu nærmer trafikken sig normalen, så der er rift om de dygtigste mekanikere og værkførere, og Anders Skorstensgaard forventer, at manglen på kvalificeret arbejdskraft kan blive en hæmsko for væksten i dele af branchen.

 - Som i andre sektorer så forventer jeg også, at autobranchen kan komme til at mangle hænder og hoveder. Der er altid rift om de dygtigste, og har man mod på udvikling, og kan man begå sig i en af branchens mest innovative og professionelle værkstedskæder, så er der lige nu 30 muligheder for at accelerere karrieren hos Skorstensgaard, siger Anders Skorstensgaard.

Autobranchens største jobopslag kan findes her: https://skorstensgaard.dk/job

Kontakter

Billeder

Information om Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard Danmark A/S
Skorstensgaard Danmark A/S
Trianglen 13
6000 Kolding

https://skorstensgaard.dk/

Skorstensgaard-kæden blev grundlagt i 2009 af brødrene Anders og Martin Skorstensgaard og består i dag af 24 værksteder fordelt over hele Danmark. Værkstedskæden har positioneret sig stærkt i markedet ved at tilbyde tyske værkstedspriser med samtidigt fokus på god service og høj kundetilfredshed. Skorstensgaard beskæftiger 300 servicemindede medarbejdere på tværs af Danmark.

Se mere på: www.skorstensgaard.dk

Følg pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum