White Sands Communication

Brækket arm eller ben behøver ikke at sætte badeferien på pause

Del

For mange er sommerferie lig med badeferie på stranden eller i swimming-poolen sydpå. En tur i bølgerne eller på vandrutschebanen kan dog hurtig blive stoppet af en arm eller et ben i gips. Sådan behøver det dog ikke gå. Dansk firma har udviklet en "badebeskytter".

Foto : Fotografen Hirtshals
Foto : Fotografen Hirtshals
For mange er sommerferie lig med badeferie på stranden eller i swimming-poolen sydpå. En tur i bølgerne eller på vandrutschebanen kan dog hurtig blive stoppet af en arm eller et ben i gips.
 
Sådan behøver det dog ikke gå. Vendex Cover fra Skagen har sat sig for at afhjælpe problemet med en “badebeskytter” fremstillet i 100% naturgummi og lige til at trække udover gipsen på foden eller armen. 
 
- Især i skolernes sommerferie oplever Vendex Cover et boom i salget af badebeskyttere. Især salget af covers til armen i børne/teenager størrelse hitter i juli måned. Jeg får især henvendelser fra børnefamilier, hvor familiens yngste medlem er kommet til skade lige før årets hovedferie skal afholdes. Og det skal helst gå stærkt med at få en badebeskytter bestilt, da flyet måske allerede afgår dagen efter uheldet, fortæller Direktør Lars Hedegaard, Vendex Cover.
 
Findes i flere størrelser 
Badebeskytteren fås også i voksenstørrelse, og her er det især daglige brugere af fx. svømmehallerne, den hitter hos. 
 
- Coveret kan med fordel også anvendes til at trække udover en skinne eller anden forbinding, når man bader. Selv vinterbadere har jeg fået henvendelser fra, fortæller Lars Hedegaard.

Coveret kan beskrives som en lang gummihandske, som er smal i åbningen, så den slutter til underarmen eller underbenet og giver en helt vandtæt forbinding. Gummingen er yderst elastisk og kan strækkes 700% og skulle den stramme, kan det nemt justeres ved at klippe et stykke af enden.
 
Vendex Cover produceres i Skagen. Bestiller man inden kl. 14.00, har man leveringen næste morgen ved hoveddøren.

Nøgleord

Kontakter

Kontaktinformation:
Direktør Lars Hedegaard, tlf. 3058 4859

Billeder

Foto : Fotografen Hirtshals
Foto : Fotografen Hirtshals
Download

Information om White Sands Communication

White Sands Communication
Vinkelsti 1
7700 Thisted

+45 26 21 11 45http://www.coldcoast.dk

Følg pressemeddelelser fra White Sands Communication

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra White Sands Communication

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum