EY Danmark

Børn og unge sikrer fremtidens bæredygtige vækst

Del

Nyt ambassadørprogram hos Fonden for Entreprenørskab skal inspirere børn og unge til at blive morgendagens entrepreneurer. Med ambassadørrollen udvider EY sit samarbejde med fonden

Vedhæftet foto (der frit kan benyttes): Søren Smedegaard Hvid, Partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of the Year.
Vedhæftet foto (der frit kan benyttes): Søren Smedegaard Hvid, Partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of the Year.

Entreprenørskab er for alle, for det giver børn og unge evner til at skabe, forandre og gøre en forskel i verden.

Det er Fonden for Entreprenørskabs vision, og den deler EY. Derfor er EY med i et nyt ambassadørprogram, der inkluderer fremtrædende erhvervsfolk fra bl.a. Nordea, Netcompany og andre C25-virksomheder. Det er Søren Smedegaard Hvid, Partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of the Year, der træder ind i ambassadørprogrammet.

Siden Fonden for Entreprenørskab blev stiftet, har EY været samarbejdspartner og deltaget i repræsentantskabet. Blandt andet ved at være dommer til fondens vækst- og idékonkurrencer samt at stille kompetencer og viden til rådighed til både coaching-sessions for studerende og undervisning og præsentationer på skoler.

Dette samarbejde er nu udvidet, og som ambassadør skal EY være med til at styrke lysten og evnerne til entrepreneurskab hos børn og unge. Det gør Fonden for Entreprenørskab bl.a. ved at hjælpe skoler og uddannelsesinstitutioner med at fremme entreprenante og innovative evner hos skoleelever og studerende, og de har de seneste år stået for markant udbredelse af entreprenørvirkelyst i Danmark.

”Vores børn tegner fremtiden. Ved at inspirere børn og unge i dag får vi skabt de bedste forudsætninger for, at vi i Danmark fortsat har de dygtigste entreprenante og innovative medarbejdere. Det passer naturligt ind i EY’s overordnede mål om at skabe ’A better working world’,” siger den nye ambassadør Søren Smedegaard Hvid.

 

Entreprenørskab er nøglen til vækst

I sit arbejde med EY Entrepreneur of the Year, der i 25 år har hyldet danske entrepreneurer, har Søren Smedegaard Hvid stiftet bekendtskab med de bedste danske vækstvirksomheder. Og her går særligt én ting igen, fortæller han:

”Et stærkt entreprenørskab, hvor der er en særlig ånd omkring det at skabe noget, at tænke nyt og innovativt og at se muligheder i stedet for begrænsninger. Det mærker man straks, når man besøger de succesfulde virksomheder,” siger han og fortæller videre, at et stærkt entreprenørskab også handler om at komme fremtidens udfordringer i møde:

”Der er en enorm efterspørgsel på kvalificeret arbejdskraft, og vi ser et stigende behov for skarpe, innovative løsninger til at løse de udfordringer, som ikke bare Danmark, men hele verden står overfor.”

Se alle ambassadører her: Fonden for Entreprenørskab (ffefonden.dk)

Kontakter

Billeder

Vedhæftet foto (der frit kan benyttes): Søren Smedegaard Hvid, Partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of the Year.
Vedhæftet foto (der frit kan benyttes): Søren Smedegaard Hvid, Partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of the Year.
Download

Information om EY Danmark

EY Danmark
EY Danmark
Dirch Passers Allé 36
2000 Frederiksberg

https://www.ey.com/da_dk

Hos EY er vores formål Building a better working world. Den indsigt og de services, vi leverer, er med til at skabe tillid og stabilitet på kapitalmarkederne og til økonomier over hele verden. Vi udvikler dygtige ledere og medarbejdere, som sammen leverer det, vi lover vores interessenter. Dette er af afgørende betydning for, at vi kan skabe en bedre arbejdsverden for vores medarbejdere, vores kunder og vores lokalsamfund.

Følg pressemeddelelser fra EY Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra EY Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum