Bog & idé

Bog & idé samler ind til Læseuniverset gennem rekruttering til kundeklubben

Del

Danmarks største boghandlerkæde vil udnytte den kommende højsæson i butikkerne til både at rekruttere kundeklubmedlemmer og styrke børns læsning; for hvert medlem, der rekrutteres resten af året, bliver der nemlig doneret et beløb til læseskolen Læseuniverset.

Læseuniverset hjælper læseudfordrede børn med at knække læsekoden på en anderledes måde
Læseuniverset hjælper læseudfordrede børn med at knække læsekoden på en anderledes måde

Bog & idé er på vej ind i årets travleste periode, hvor der skal langes bøger, brætspil og meget andet over disken til de ca. tre millioner kunder, som besøger butikkerne i november og december måned. Den store kundestrøm giver kæden anledning til at sætte ekstra fokus på rekruttering til kundeklubben, Klub Bog & idé, og som en ekstra gulerod for at skaffe klubmedlemmer har kæden valgt at donere 10 kroner til Læseuniverset per nyt medlem.

”Det har været et stort ønske fra de enkelte butiksejere i kæden at gøre indsamlingen til Læseuniverset til en del af rekrutteringsarbejdet – det er en stærk motivationsfaktor for dem,” fortæller Marianne Lyngby Pedersen, som er adm. direktør for Bog & idé-kæden.

Læseuniverset er sat i verden for at hjælpe børn, der er ordblinde eller læseudfordrede, med at knække læsekoden. Skolen drives af Maria Lenskjold Christensen, der til daglig underviser på skolen i Hadsten ved Aarhus. Hun oplever hver dag, hvor stor indflydelse det har på børnenes liv, at de får skabt en glæde ved læsningen ved at blive stærkere læsere:

”Igennem vores fantastiske samarbejde med Bog og idé har vi nu mulighed for at lære endnu flere børn at blive bedre til at læse på kun en uge. Vi er dybt taknemmelige for, sammen med Bog og idé at kunne gøre så stor en forskel, og være med til at ændre disse børns fremtidsmuligheder og livsvilkår på vores to skoler i København og ved Aarhus,” lyder det fra Maria Lenskjold Christensen.

Bog & idé donerer i forvejen en række fripladser på Læseuniverset og på Bog & idés hjemmeside kan man læse om nogle af de børn, der har været igennem et forløb sponsoreret af boghandlerkæden.

En klubfordel, der kan mærkes
Ved at bringe Læseuniverset i spil vil Bog & idé gerne give kunderne mulighed for at være med til at bakke om den gode sag.

”Med initiativet vil vi gerne give vores kunder endnu en god grund til, at de skal melde sig ind i vores kundeklub,” lyder det fra Marianne Lyngby Pedersen. ”En grund, der kan mærkes og som også gør en forskel for andre.”

Bog & idés kundeklub er gratis og med de nuværende fordele får klubmedlemmer bl.a. fri fragt, 90 dages returret på børne- og ungdomsbøger samt 25% returpant på bestsellere. Når Bog & idés kommende app lanceres, vil der tilgå yderligere fordele til kundeklubben.

Nøgleord

Kontakter

Marianne Lyngby PedersenAdm. direktørIndeks Retail A/S

Står til rådighed for udtalelser til indslag, interviews, artikler o.l., som har relevans for branchen, vores butikker og vores brand.

Tlf:20235936

Julie Brinck-SøjbergKommunikationsansvarligIndeks Retail A/S

Koordinerer pressehenvendelser og faciliterer interviews etc.

Tlf:76752001Tlf:21897345jbs@i-r.dk

Billeder

Læseuniverset hjælper læseudfordrede børn med at knække læsekoden på en anderledes måde
Læseuniverset hjælper læseudfordrede børn med at knække læsekoden på en anderledes måde
Download
Undervisningssituation hos Læseuniverset
Undervisningssituation hos Læseuniverset
Download
Butikssituation i Bog & idé
Butikssituation i Bog & idé
Download

Links

Information om Bog & idé

Bog & idé
Bog & idé
Mossvej 2
8700 Horsens

76752000https://www.bog-ide.dk/

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde med mere end fysiske 100 butikker på landsplan samt webshoppen bog-ide.dk.

Kæden havde i 2020 en omsætning på 1,3 milliarder. Webshoppen står for ca. 10% af omsætningen i kæden.

Bøger udgør knap halvdelen af forretningen, mens kontor- og trendvarer, brætspil, puslespil og lignende udgør resten.

Bog & idé er en frivillig kæde. Grundstenen blev lagt i 1969, men både navn og struktur har ændret sig meget siden.

Bog & idé er tilknyttet kædekontoret, Indeks Retail A/S, som også er kædekontor for hhv. BOGhandleren og Legekæden.

Følg pressemeddelelser fra Bog & idé

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bog & idé

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum