Næstved Bibliotek og Borgerservice

Bøf, Bog og Bif i Glumsø

Del

Torsdag den 14. oktober fra kl. 17.30-ca. 22.00 inviteres der til en spændende kulturel aften, hvor vi starter med spisning i Café Rejseladen for derefter at høre om bogen Pagten af Thorkild Bjørnvig, før vi ser filmen af samme navn i Glumsø Bio.

Pagten er et psykologisk spændingsdrama baseret på virkelige begivenheder. Biografklubdanmark.dk
Pagten er et psykologisk spændingsdrama baseret på virkelige begivenheder. Biografklubdanmark.dk

”Bøf, Bog og Bif” er et samarbejde mellem Café Rejseladen, Glumsø Bio og Glumsø Bibliotek. Denne gang skal vi se Bille Augusts film, Pagten, hvor Birte Neuman og Simon Bennebjerg har hovedrollerne som Karen Blixen og Thorkild Bjørnvig. I andre roller ses Asta August (Benedicte) og Nanna Voss (Grete).

Pagten med undertitlen – mit venskab med Karen Blixen (1974) er Thorkild Bjørnvigs opsigtsvækkende erindringsbog, der beskriver hans tætte og foruroligende venskab med Karen Blixen i årene 1950-1954. En forbindelse, der endte med et brud og fik personlige omkostninger for dem begge. Pagten fortæller om et utroligt venskab, en platonisk kærlighedshistorie mellem den karismatiske forfatterinde og den begavede lyriker.

Ved filmens start er det 17 år siden, at Karen Blixen opgav eventyret i Afrika og vendte tilbage til Danmark til et liv i ruiner. Ødelagt af syfilis og knust over at have mistet sin farm og sit livs kærlighed, genopfinder hun sig selv som en kunstnerisk superstjerne. Nu, i en alder af 63 år, er Karen Blixen verdensberømt, men lever også et liv i isolation – indtil hun møder den 30-årige digter Thorkild Bjørnvig. Sammen indgår de en pagt: Hun lover at gøre ham til en stor kunstner, mod at han skal adlyde hende ubetinget – uanset prisen...

Pagten er et psykologisk spændingsdrama baseret på virkelige begivenheder. En hjerteskærende historie om en mester og hendes lærling og om prisen for at følge sit hjerte. 

Du kan låne bogen på Glumsø Bibliotek. 

Aftenens program:

Fra kl. 17.30-18.45 – Café Rejseladen
Menu: Dansk bøf med bløde løg
Ekstra: is (kan købes for 30 kr.)
Fra kl. 19.00 – Glumsø Bio
Fra kl. 19.30-ca. 21.30
Oplæg om bogen bag filmen, Pagten ved Glumsø Bibliotek
Vi ser filmen, Pagten

Efter filmen er der tid til diskussion. 

Samlet pris for spisning og biograf: 170 kr. (ekskl. drikkevarer og dessert)

Tilmelding på: www.glumsoe-bio.dk, hvor der betales for både spisning og biograf. Der er et begrænset antal billetter til arrangementet!

Ovenstående priser er baseret på tilmelding før arrangementet. Kvittering på sms eller mail skal vises både i Café Rejseladen og i Glumsø Bio.

Vil du høre mere om arrangementet, er du velkommen til at henvende dig til:
Glumsø Bibliotek: 55 88 40 30

Kontakter

Billeder

Pagten er et psykologisk spændingsdrama baseret på virkelige begivenheder. Biografklubdanmark.dk
Pagten er et psykologisk spændingsdrama baseret på virkelige begivenheder. Biografklubdanmark.dk
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum