Næstved Bibliotek og Borgerservice

Bøf, Bog og Bif i Glumsø

Del

Torsdag den 20. februar fra kl. 17.45-ca. 22.00 inviteres der til endnu en spændende kulturel aften, hvor vi starter med spisning i Café Rejseladen for derefter at høre om bogen Harpiks af Ane Riel, før vi ser filmen af samme navn i Glumsø Bio.

”Bøf, Bog og Bif” er et samarbejde mellem Café Rejseladen, Glumsø Bio og Glumsø Bibliotek. Denne gang skal vi se filmen, Harpiks, hvor Peter Plaugborg, Ghita Nørby, Amanda Collin, Sofie Gråbøl og Vivelill Søgaard Holm er blandt navnene, som kan opleves i filmen.

Harpiks (2015) af Ane Riel er en dybt urovækkende fortælling om kærlighedens lænker og frygten for at miste. Den stiller de helt grundlæggende spørgsmål: Er kærligheden altid god, og kan vi elske dem, vi elsker for meget?

Langt væk fra civilisationen
Den enfoldige mand Jens (Peter Plaugborg), hans grotesk overvægtige kone Maria (Sofie Gråbøl) og deres teenagedatter Liv (Vivelill Søgaard Holm) lever dybt inde i skoven et sted langt fra det omgivende samfund. Jens og Maria vendte for mange år tilbage ryggen til civilisationen af frygt for, at myndighederne ville tage deres datter fra dem. De iscenesatte datterens død og har siden holdt hende skjult fra omverdenen.

Afskærmet fra samfundet lever de i ét med naturen, men da Livs farmor (Ghita Nørby) efter mange år opsøger den lille familie ude i skoven, skal Liv opdage en helt ny verden. Det trygge paradis står for fald, og for at redde sin familie, må Jens finde sine mørkeste kræfter frem. Det bliver en kamp mellem liv og død…

Du kan låne bogen på Glumsø Bibliotek. 

Aftenens program:

Fra kl. 17.45-19.00 – Café Rejseladen
Menu: Øl-braiseret svineskank med kartofler og grøntsager
Ekstra: is (kan købes for 25 kr.)
Fra kl. 19.15-19.30 – Glumsø Bio
Oplæg om bogen bag filmen, Harpiks ved Glumsø Bibliotek
Fra kl. 19.30-ca. 22.00 - Glumsø Bio
Vi ser filmen, Harpiks
Efter filmen er der tid til diskussion.  

Samlet pris for spisning og biograf: 150 kr. (ekskl. drikkevarer og dessert)

Som noget nyt er der tilmelding på: www.glumsoe-bio.dk, hvor der betales for både spisning og biograf. Der er et begrænset antal billetter til arrangementet!

Ovenstående priser er baseret på tilmelding før arrangementet. Kvittering på sms eller mail skal vises både i Café Rejseladen og i Glumsø Bio.

Vil du høre mere om arrangementet, er du velkommen til at henvende dig til:

Glumsø Bibliotek: 55 88 40 30

Kontakter

Helle Behrens Eriksen, bibliotekar, Glumsø Bibliotek på telefon: 55 88 41 31 eller e-mail: heeri@naestved.dk

Billeder

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55884000http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum