Turbine Forlaget A/S

Bliv fascineret af det vilde USA

Del

Roadtrip- og USA-kender Michael Bo Christensen blev som ganske ung bjergtaget af den vilde amerikanske natur og de enorme nationalparker, der hvert år trækker et utal af turister til sig. Nu er han klar med en guidebog, der giver en grundig introduktion til både kendte og ukendte destinationer i det vilde USA.

”Det vilde USA” præsenterer syv roadtrip-ruter med afstikkere, der vil gøre turen til USA til en kæmpe oplevelse uanset, om det er den første tur eller den 20. Michael Bo Christensen har rejst rundt i USA mange gange i løbet af de sidste 45 år, og han bliver til stadighed forundret over de storslåede landskaber, han møder derovre. Han er altid på jagt efter nye naturperler, og han har en stor viden om nationalparkerne og disse beskrives med stor indsigt. Han ved, hvad man bør se og har som regel et lille fif til en ganske særlig oplevelse. Michael er altid på jagt efter nye naturperler, og tager læseren med på en geologisk safari til unikke steder, hvor der ofte er overraskende mennesketomt. 

Bogen er rigt illustreret med billeder og kort over de amerikanske nationalparker og naturområder i Four Corners staterne Utah, Arizona, New Mexico og Colorado. En tredjedel af de i alt 82 destinationer, som Michael Bo Christensen guider sine læsere til, er ikke alment kendte.

Men med bogen i hånden kan man trygt bevæge sig ud i det amerikanske vildnis til de seværdigheder, som Michael Bo Christensen guider til. Han forklarer omhyggeligt om afstande, tidsforbrug og GPS-koordinator, så man ved, hvor meget brændstof, man skal have med til både bilen og rejsedeltagerne. Hvis man lader sig smitte af Michael Bo Christensens rejsefeber, vil man opleve, at støvede grusveje uden skiltning kan føre til naturfænomener og landskaber, der må begejstre enhver. Sådanne steder finder man i Ah-shi-sle-pah, Bisti Badlands, White Pocket, Leprechaun, eller på Scenic Byways som Million Dollar Highway i Rocky Mountains.

Michael Bo Christensen har et stort kendskab til indianerreservaterne. Flere af bogens ruter går gennem fx. navajo- og hopiterritorier, hvor man finder naturfænomener som arches, pinnacles, hoodoos, slot canyons og vandfald større end Niagara Falls. 

Destinationerne beskrives med stor indlevelse, når forfatteren afdækker stedernes historie og persongalleri. Mange steder støder man på levn af danske immigranter, der satte deres præg på det amerikanske landkort. Historien om dem flettes naturligt ind i fortællingen.

Michael Bo Christensen, 64 år, er rejseskribent og har 45 års erfaring med at rejse i USA. Han er foredragsholder, USA-guide og redaktør af rejsesitet www.Drivingusa.dk, der giver inspiration og råd til roadtrip-folket. Medlem af Danske Rejsejournalister og Discover America. Til dagligt er han skolepædagog.

Fakta om bogen:

Titel: Det vilde USA – På roadtrip i nationalparkernes land
Forfatter: Michael Bo Christensen
Forlag: TURBINE
ISBN: 9788740670042
Sidetal: 306
Vejl. pris: 249,95 kr.
Udgivelsesdato: 12. maj 2021

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Jack Kerouacs "Big Sur" for første gang oversat til dansk30.11.2021 10:51:00 CET | Pressemeddelelse

I 1962 udkom Jack Kerouacs roman "Big Sur" for første gang og nu er den oversat til dansk af Brian Dan Christensen, som en del af Turbines klassikerserie. Romanen følger Kerouacs alterego Jack Duluoz, som er ved at blive vanvittig efter tre år med konstant opmærksomhed fra journalister og nysgerrige fans og derfor søger tilflugt i en hytte i Big Sur, Californien. Men Jack kan ikke flygte fra sig selv, og kampen mod hans indre dæmoner fortsætter.

Martin Grøndal serverer dåsemad af høj kvalitet11.11.2021 08:16:00 CET | Pressemeddelelse

Den tid, hvor konservering af madvarer primært tjente det formål at gemme mad til dårligere tider, er for længst forbi. I dag kan man finde dåser, der indeholder de lækreste delikatesser, hvis man finder de rigtige. Martin Grøndal har gjort fiskekonserves af god kvalitet til sin levevej, og med kogebogen Dåsemad viser han, hvor nemt det er at lave et yderst delikat måltid baseret på indholdet fra små tindåser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum