BitdefenderBitdefender

Bitdefender udpeger Emilio Roman som vicepræsident for EMEA Sales

Del

Bukarest, Rumænien - Bitdefender, et førende globalt cybersikkerhedsfirma, der beskytter mere end 500 millioner systemer verden over, har udnævnt Emilio Roman som vicepræsident for EMEA Sales, for at drive virksomhedens vækstmål. Roman vil være ansvarlig for Bitdefenders salgsstrategi og go-to-market-eksekvering i EMEA-regionen.

Som succesfuld leder med mere end 20 års erfaring med at stå i spidsen for højtpræsterende globale teams, har Emilio Roman bred erfaring indenfor cybersikkerhed og cloud-industrien og har med succes ledt tværfaglige hold i udførelsen af hurtigtskalerende virksomhedsstrategier.

Hans udnævnelse støtter firmaets vækst over hele EMEA-regionen og bygger på Bitdefenders forpligtelse til at kanalisere udvikling og hurtig ekspansion i business-to-business-markedet. Emilio vil udnytte det øgede behov for cybersikkerhed, skabt af tydelige skift i, hvordan virksomheder opererer, samt de muligheder der er opstået pga. markedskonsolidering i de seneste år.

Han kommer til at rapportere til Joe Sykora, VP for Global Sales and Channels.

“Som en anerkendt salgs- og virksomhedsleder har Emilio Roman bevist sine evner i at lede succesfulde teams og levere høj vækst til virksomheder i EMEA og APAC,” fortæller Sykora. “Emilio bringer en masse erfaring, regional markeds-ekspertise og en dyb forståelse for sikkerhedsindustrien med sig. Hans erfaring og ekspertise, kombineret med Bitdefenders verdenskendte, højtpræsterende teknologier, vil spille en essentiel rolle i at konsolidere vores indsats i EMEA.”

“Denne rolle hos Bitdefender repræsenterer en virkelig spændende mulighed for at arbejde sammen med en af de mest innovative spillere indenfor cybersikkerhedsmarkedet, med hurtig global ekspansion og en ekspanderende produktportefølje,” siger Roman. “Jeg ser frem til at lede EMEA-holdets indsats - at øge virksomhedens aftryk og udvide dens forhold til sine partnere.”

Bitdefender har oplevet stor vækst i løbet af de sidste fem år, særligt ved at ekspandere i B2B-markedet. I de seneste par år har selskabet redesignet sine tilbud ved at tilføje to nye forretningsområder som reaktion på den stigende efterspørgsel fra forbrugere der kræver netværks-sikkerhedsanalyse og styrede opdagelses- og reaktionsløsninger.

Nøgleord

Kontakter

Kontakt Simon From-Poulsen, Frontpage PR & Communications
telefon 30315762, mail simon.from@frontpage.dk

Links

Information om Bitdefender

Bitdefender
BitdefenderOm Bitdefender

Bitdefender er en global, førende IT-sikkerhedsvirksomhed, der beskytter over 500 millioner systemer i mere end 150 lande. Siden 2001 har Bitdefenders Innovation konsekvent leveret prisbelønnede sikkerhedsprodukter samt indsigter i trusler til det smarte, forbundne hjem, mobilbrugere, moderne virksomheder og deres netværk, enheder, datacentre og Cloud-infrastruktur. I dag er Bitdefender og Bitdefender Labs også den fortrukne leverandør, eftersom Bitdefenders teknologi er indbygget i over 38% af verdens sikkerhedsløsninger. Bitdefender er anerkendt af industrien, respekteret af leverandører og rost af kunder. Bitdefender er IT-sikkerhedsfirmaet, du kan stole på.

 

Følg pressemeddelelser fra Bitdefender

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bitdefender

Bitdefender afslører ny cloud-baseret Endpoint Detection & Response-løsning til virksomheder og tjenesteudbydere2.12.2020 10:00:00 CETPressemeddelelse

Bitdefender, et førende globalt cybersikkerhedsfirma, der beskytter mere end 500 millioner systemer verden over, lancerer i dag en ny cloud-baseret og dedikeret Endpoint Detection & Response-løsning (EDR) designet til at hjælpe virksomheder og administrerede tjenesteudbydere med at forbedre deres muligheder for at opdage og udslette trusler, idet de finder sted, samt at styrke den overordnede modstandsdygtighed over for cyberangreb. Den nye EDR-pakke er ressource-let og fuldt ud leveret via skyen, hvilket giver en let implementering og administration, og fungerer sammen med tredjeparters beskyttelsesteknologier. Særegent for EDR, kombinerer løsningen endpoint telemetri og human risiko-analyser med avanceret trusselsopsporing, der har gjort Bitdefender førende inden for endpoint-sikkerhed. Opsporingsevnerne gør det muligt hurtigt at se, hvad der foregår i sårbare systemer, på stedet eller i skyen, og tilbyder ét-kliks-handlinger til at håndtere truslerne, bl.a. karantæne af filer, bloke

Undgå at blive snydt af cyberkriminelle på Black Friday24.11.2020 06:00:00 CETPressemeddelelse

Black Friday nærmer sig med hastige skridt og overalt gør shoppere sig klar til at udnytte de fantastiske tilbud, weekenden omkring den 27. november kommer til at byde på. Hvad end det er online eller i butikkerne, så ruster både forbrugere og forhandlere sig til årets største shoppingdage. Men de er ikke de eneste - cyberkriminelle forbereder sig i lige så høj grad på at lokke pengene ud af deres intetanende ofre. Bitdefenders ekspert fortæller her, hvad du skal holde øje med.