Bitdefender

Bitdefender tilslutter sig ThreatConnects partnerprogram for udviklere

Del

Bitdefender Advanced Threat Intelligence bliver tilgængeligt via ThreatConnect-platformen

Bukarest, Rumænien og Santa Clara, Californien, 13. februar 2020 - Bitdefender, et ledende globalt cybersikkerhedsfirma, der beskytter over 500 millioner systemer på verdensplan, er stolte af at kunne annoncere, at de er blevet accepteret som deltager i ThreatConnects partnerprogram for udviklere.

Som medlem af partnerprogrammet for udviklere kan Bitdefender nu benytte sig af ThreatConnects viden, automatisering, orkestrering og analyse med det mål at hjælpe med at bringe nye fælles løsninger på markedet, som servicerer kunderne bedst muligt og hjælper med at beskytte dem mod cybertrusler.

Bitdefenders Advanced Threat Intelligence løsning, der er noget af det mest avancerede på markedet, bliver nu tilgængelig via ThreatConnect-platformen, hvilket vil hjælpe kunderne med at reducere tidsforbruget med en klar-til-brug integration, der er lige til at konfigurere. Threat Intelligence-brugere vil kunne holde sig konstant opdateret uden at behøve skifte konfiguration og helt uden at skrive ny kode.

Bitdefenders Threat Intelligence data kommer fra Bitdefenders Globale beskyttelsesnetværk (GPN), som beskytter over 500 millioner systemer. Det er en af de største infrastrukturer til levering af sikkerhed og er i stand til at behandle mere end 7 milliarder forespørgsler pr dag. Dette muliggør real-time indsigt i ellers flygtig malware, avancerede vedvarende trusler, zero-days eller botnets, som sikkerhedseksperter kæmper med at identificere hver eneste dag.

“Vi er begejstrede for de muligheder og fordele denne integration med ThreatConnects Partner Program for udviklere skaber for virksomheders sikkerhedsteams,” siger Bitdefender senior VP for virksomhedsløsninger, Harish Agastya. “Muligheden for at tilgå Bitdefenders Advanced Threat Intelligence via ThreatConnect platformen giver udviklere den allerbedste globale indsigt på et højt niveau uden at give køb på brugervenlighed.”

“ThreatConnects mål har altid været at gøre det muligt for sikkerhedsteams at træffe smarte og hurtige løsninger,” siger Andy Pendergast, VP for produkter hos ThreatConnect. “Af den grund er vi begejstrede for, at Bitdefender nu har tilsluttet sig ThreatConnects udvikler-program. Dette partnerskab vil gøre det muligt for os at udvikle stærke operationelle bruger-cases. Sammen kan vi gøre en positiv forskel for vores kunder og brugere.”

Om ThreatConnect Inc.
ThreatConnect Inc. tilbyder en proaktiv og effektiv tilgang til sikkerhed ved at muliggøre forbedret afsløring af angreb, kortere responstid og lavere risiko. ThreatConnects vidensdrevne sikkerhedsoperationsplatform er designet af analytikere, men bygget, så hele holdet kan være med (sikkerhedsoperationer, trusselsvurderinger, respons på hændelser og sikkerhedsledelse). Det er den eneste platform, hvor viden, automatisering, analyse og workflow er samlet ét sted. Hvis du vil vide mere om vores threat intelligence platform (TIP) eller sikkerhedsorkestrering, automatisering og responsløsninger, så besøg www.threatconnect.com.

Nøgleord

Kontakter

Thomas Endelt, konsulent, Frontpage
M: thomas.endelt@frontpage.dk
T: 50 70 53 34

Information om Bitdefender

Bitdefender
BitdefenderOm Bitdefender 

Bitdefender er et globalt cybersikkerhedsfirma, der leverer avancerede og omfattende sikkerhedsløsninger og trusselsbeskyttelse til mere end 500 millioner brugere i mere end 150 lande. Siden 2001 har Bitdefenders innovation konsekvent leveret prisbelønnede sikkerhedsprodukter og threat intelligence til det smarte forbundne hjem, mobilbrugere, moderne virksomheder og deres netværk, enheder, datacentre og cloud infrastruktur. I dag er Bitdefender en foretrukken leverandør, der er integreret i over 38% af verdens sikkerhedsløsninger. Bitdefender er anerkendt af industrien, respekteret af leverandører, forkyndt af kunder og er den cybersikkerhedsvirksomhed, du kan stole på.

www.bitdefender.com

 

Følg pressemeddelelser fra Bitdefender

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bitdefender

Syv ud af ti CISO’er mener, at cyberkrigsførelse er en trussel mod deres organisationer22.9.2020 16:00:00 CESTPressemeddelelse

Bukarest, 22. september 2020 - Syv ud af ti CISO’er (Chief Information Security Officer) mener, at cyberkrigsførelse er en overhængende trussel mod deres organisationer, alligevel indrømmer 23%, at de ikke har en strategi på plads til at håndtere risikoen. Dette er alarmerende i en periode med hidtil uset global disruption, som vi ser i øjeblikket, hvor halvdelen af de adspurgte infosec professionelle (50%) er enige i, at den øgede cyberkrigsførelse vil skade økonomien i de næste 12 måneder. CISO’er og infosec professionelle arbejder på at understøtte deres forsvar - med henholdsvis 51% og 48% der mener, at de får brug for en strategi imod cyberkrigsførelse inden for de næste 12-18 måneder. Disse tal m.m. bliver afsløret i dag i Bitdefenders globale 10 in 10-undersøgelse - den viser, hvordan succes med cybersikkerhed i de næste ti år skal findes i beslutningstageres evne til at tilpasse sig. Samtidig kan de se tilbage på det seneste årti og overveje, om man allerede har lært lektien om

Cyberkriminelle udnytter coronakrisen og følger dens udvikling nøje, viser Bitdefenders halvårlige trusselsrapport8.9.2020 10:00:00 CESTPressemeddelelse

Det første halvår har for alvor været præget af coronakrisen, og det har cyberkriminelle forsøgt at udnytte i stor stil - både ved at udnytte folks frygt for den nye sygdom og det faktum, at mange har måttet arbejde hjemmefra med den digitale risiko, det medfører. Bitdefenders halvårlige trusselsrapport for forbrugere over hele verden viser dog især, at mængden af angreb nøje følger smitteudviklingen.