Bitdefender

Bitdefender tilbyder gratis sikkerhedsløsning til sundhedsorganisationer

Del

Bitdefender vil hjælpe med at sikre sundhedsorganisationer i deres arbejde, idet cyberangreb er firedoblet under coronakrisen.

Bitdefender, et af verdens førende cybersikkerhedsfirmaer, som beskytter 500 millioner brugere globalt, annoncerede i dag, at de vil tilbyde deres virksomhedsorienterede sikkerhedsløsninger til sundhedsorganisationer over hele kloden uden omkostninger. Det gør de mhp. at bidrage til den verdensomspændende støtte i kampen mod COVID-19-pandemien.

Sundhedsorganisationer i alle størrelser, fra mindre tand- og øjenklinikker til store hospitaler, kan besøge  https://www.bitdefender.com/business/help-healthcare-fight-coronavirus.html og anmode om gratis adgang til Bitdefenders produkter. Bitdefender vil også tilbyde store organisationer sine professionelle ydelser og avancerede teknologier, såsom sikkerhed og analyse til netværkstrafik.

Telemetri fra Bitdefender viser, at antallet af ondsindede cyberangreb relateret til COVID-19 indtil videre i marts er steget mere end 475%. Ved udgangen af måneden er det forventet, at antallet af sikkerhedsrelaterede hændelser vil være mere end femdoblet ift. februar. De fleste hændelser er blevet registreret i USA, Tyrkiet, Frankrig, Storbritannien, Tyskland, Italien, Spanien, Canada, Rumænien og Thailand, da malware-kampagnerne er fokuseret mod lande med et højt antal af mennesker, som er blevet testet positive for coronavirus.

“Hackere har ageret opportunistisk og uetisk ved at udnytte denne tids uforudsigelighed til at udsende malware, foretage phishing og udføre online-bedrageri mod de hårdest ramte organisationer,” fortæller Florin Talpes, Bitdefenders CEO. “Vi er taknemmelige for det arbejde, sundhedsprofessionelle verden over er i gang med og ønsker at yde vores støtte til dem ved at tilbyde at sikre deres organisationers følsomme information på en måde, der sikrer operationel kontinuitet og lader dem fokusere på at behandle patienter og på at bremse spredningen af denne virus.”

Dette er ikke første gang, at Bitdefender involverer sig i at hjælpe fællesskaber i det hele taget. Siden 2013 har det rumænskbaserede firma arbejdet sammen med TechSoup - et internationalt non-profit-netværk som tilbyder teknologisk assistance og NGO-validering. Fra 2020 har Bitdefenders velgørenhedsprogram tilbudt sikkerhedssoftware til mere end 16.000 NGO’er i 106 lande over hele kloden, uden omkostninger.

Adgang til Bitdefenders virksomhedsorienterede sikkerhedsløsninger vil til at starte med blive tilbudt indtil udgangen af juni, med mulighed for at evaluere organisationernes behov og forlænge adgangen med op til 12 måneder på daværende tidspunkt.

Nøgleord

Kontakter

Thomas Endelt, konsulent, Frontpage

M: thomas.endelt@frontpage.dk

T: 50 70 53 34

Information om Bitdefender

Bitdefender
BitdefenderOm Bitdefender 

Bitdefender er et globalt cybersikkerhedsfirma, der leverer avancerede og omfattende sikkerhedsløsninger og trusselsbeskyttelse til mere end 500 millioner brugere i mere end 150 lande. Siden 2001 har Bitdefenders innovation konsekvent leveret prisbelønnede sikkerhedsprodukter og threat intelligence til det smarte forbundne hjem, mobilbrugere, moderne virksomheder og deres netværk, enheder, datacentre og cloud infrastruktur. I dag er Bitdefender en foretrukken leverandør, der er integreret i over 38% af verdens sikkerhedsløsninger. Bitdefender er anerkendt af industrien, respekteret af leverandører, forkyndt af kunder og er den cybersikkerhedsvirksomhed, du kan stole på.

www.bitdefender.com

 

Følg pressemeddelelser fra Bitdefender

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bitdefender