Bitdefender

Bitdefender offentliggør ny struktur på deres kundeservice

Del

Daniel Clayton udnævnes til Vice President for Global Services and Support for at føre an i en kunden-først tilgang

Bitdefender, en førende global cybersikkerhedsvirksomhed, der beskytter over 500 millioner systemer på verdensbasis, afslører i dag en ny organisering af deres service-sektion og oplyser, at Daniel Clayton er udnævnt til Vice President for det nye team med navnet Global Services and Support. Den nye organisation integrerer Bitdefenders Security Operations med ansvar for at overvåge og sikre kunden, Customer Success Operations med ansvar for at forstå kunden og hjælpe med at opnå deres mål, og endelig Bitdefenders Global Support Operations med ansvar for teknisk support. Bitdefender har længe været førende i cybersikkerhedsteknologi og innovation, og udnævnelsen af Clayton viser virksomhedens fokus på en kunden-først tilgang.

Florin Talpes, Bitdefenders CEO, udtaler om Daniel Clayton: "Hans dybe og lange erfaring med at lede højteknologiske service teams mod et fælles mål gør ham ideel til at tilbyde kunderne oplevelsen af, at Bitdefenders sikkerhedsløsning indgår sømløst i deres egne systemer, og at Bitdefenders support team opleves som en forlængelse af deres eget sikkerhedsteam.”

Bitdefender har en indgående forståelse for det trusselsbillede, der til enhver tid er gældende, og de har den tekniske knowhow og de nødvendige redskaber til at imødegå trusler og risici. Kunden får mest muligt ud af Bitdefenders produkter, der indgå let og effektivt i kundens egne systemer.

Over de næste 12 måneder forventer Bitdefender at implementere en end-to-end tilgang til service med kunden i centrum, hvilket vil gøre Bitdefender i stand til at levere, måle og udvikle en industri-ledende kundeservice.

Daniel Clayton udtaler: “Alle virksomheder oplever konstant stigende udfordringer med stadigt mere komplekse og sofistikerede trusler koblet med den udprægede mangel på kvalificeret arbejdskraft inden for cybersikkerhed. Kunderne har brug for mere support for at få mest muligt ud af den sikkerhedsteknologi, de har investeret i. Bitdefender har ekstremt dygtige supportere på alle niveauer, og det er en fornøjelse at fremvise dem for kunderne, og således imødegå udfordringen fra manglen på dygtige IT-professionelle ved at give kunderne værdi i form af et ekpertiseniveau og vejledning, der er langt ud over det standard.”

Clayton har mere end 30 års erfaring med tekniske operationer og solid erfaring med ledelse af avancerede tekniske teams hen imod et fælles mål. I sin tidligere rolle som Senior Director, Managed Services Operations hos Bitdefender, var Clayton ansvarlig for skabelsen, udviklingen, opsynet med og leveringen af service i den globale Managed Services Operation.

Nøgleord

Kontakter

Simon From, konsulent, Frontpage

M: simon.from@frontpage.dk

T: 30 31 57 62

Information om Bitdefender

Bitdefender
BitdefenderOm Bitdefender 

Bitdefender er et globalt cybersikkerhedsfirma, der leverer avancerede og omfattende sikkerhedsløsninger og trusselsbeskyttelse til mere end 500 millioner brugere i mere end 150 lande. Siden 2001 har Bitdefenders innovation konsekvent leveret prisbelønnede sikkerhedsprodukter og threat intelligence til det smarte forbundne hjem, mobilbrugere, moderne virksomheder og deres netværk, enheder, datacentre og cloud infrastruktur. I dag er Bitdefender en foretrukken leverandør, der er integreret i over 38% af verdens sikkerhedsløsninger. Bitdefender er anerkendt af industrien, respekteret af leverandører, forkyndt af kunder og er den cybersikkerhedsvirksomhed, du kan stole på.

www.bitdefender.com

 

Følg pressemeddelelser fra Bitdefender

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bitdefender

Cyberkriminelle udnytter coronakrisen og følger dens udvikling nøje, viser Bitdefenders halvårlige trusselsrapport8.9.2020 10:00:00 CESTPressemeddelelse

Det første halvår har for alvor været præget af coronakrisen, og det har cyberkriminelle forsøgt at udnytte i stor stil - både ved at udnytte folks frygt for den nye sygdom og det faktum, at mange har måttet arbejde hjemmefra med den digitale risiko, det medfører. Bitdefenders halvårlige trusselsrapport for forbrugere over hele verden viser dog især, at mængden af angreb nøje følger smitteudviklingen.

Bitdefender Managed Detection and Response er nu tilgængelig for at beskytte MSP-partnere og deres klienter27.7.2020 12:30:00 CESTPressemeddelelse

Bitdefender, en førende global cybersikkerhedsvirksomhed, der beskytter mere end 500 millioner systemer på verdensplan, meddeler nu, at MSP-partnere kan benytte Bitdefender Managed Detection- og Response-tjenester, som er et stort nyt tiltag i Bitdefenders i forvejen velprøvede, automatiserede og samlede sikkerheds- og risikoanalyseløsning til IT-service udbydere.