Bitdefender

Bitdefender Managed Detection and Response er nu tilgængelig for at beskytte MSP-partnere og deres klienter

Del

Bitdefender, en førende global cybersikkerhedsvirksomhed, der beskytter mere end 500 millioner systemer på verdensplan, meddeler nu, at MSP-partnere kan benytte Bitdefender Managed Detection- og Response-tjenester, som er et stort nyt tiltag i Bitdefenders i forvejen velprøvede, automatiserede og samlede sikkerheds- og risikoanalyseløsning til IT-service udbydere.

Bitdefenders prisbelønnede detekterings- og forebyggelsesmotorer som allerede bliver benyttet af over 20.000 MSP'er, kobles nu sammen med MDR-tjenester i en brancheførende 24x7 sikkerhedsoperation i San Antonio, Texas, der er bemandet af eksperter til at jage, identificere og neutralisere trusler og beskytte nye og eksisterende MSP-partnere og deres kunder.

Tilbuddet kommer midt i en vedvarende stigning i yderst sofistikerede angreb, delvist forårsaget af coronavirus-pandemien og det hurtige skifte til et hjemmekontor for mange MSP-kunder. Mange af angrebene er rettet mod MSP'er, som et effektivt middel til at afpresse penge fra en stor base af administrerede virksomheder og organisationer.

I en sikkerhedsadvarsel i juni 2020 advarede US Secret Service om en stigning i antallet af ondsindede aktører, der krænker MSP-netværk for at få adgang og kontrol over deres kunders interne infrastrukturer.

I mange tilfælde identificerer og udnytter hackere fjernadministrationsapplikationer eller RDP-sårbarheder, for med succes at kompromittere MSP'er og få adgang til deres klienters systemer.

Coronavirus-pandemien har også givet en chance for trusselsaktører at udnytte frygt og fejlagtig information om Covid-19 til at fremstille spearphishing-emails, der narrer brugerne til at klikke på eller åbne komprimerede vedhæftede filer, der potentielt giver hackere mulighed for at plante trusler og kompromittere medarbejderens enheder.

”Da trusselslandskabet er blevet så komplekst, og antallet af angrebsvektorer er vokset markant i hybride arbejdspladser fra hjemmet og åbne kontormiljøer, fortæller IT-administrerede tjenesteudbydere, at de er nødt til at samarbejde med eksperter for at styre og levere sikkerhed for at imødekomme deres kunders forventninger og beskytte dem 24/7, ” siger Alina Draganescu, Senior Director, Security for Managed Service Providers, hos Bitdefender.

Faktisk afslørede en Bitdefender-undersøgelse af MSP-organisationer, at 52% af dem søger at udvide deres sikkerhedsportefølje med EDR-kapaciteter, mens 23% sigter mod at tilføje MDR-tjenester til at betjene deres kunder.

"Implementering af forskellige endpoint, netværk og cloud-sikkerhedsløsninger eller -værktøjer fra forskellige leverandører øger kompleksiteten og driver et stort antal advarsler, som ikke længere er håndterbare," tilføjer Jarret Raim, Senior Director, Managed Services, hos Bitdefender. ”Desuden mangler mange it-tjenesteudbydere erfarne analytikere, der kan arbejde 24x7 for at undersøge alarmer og reagere på hændelser. De er dog stadig fuldt ansvarlige for at sikre at alle deres små og mellemstore kunder er beskyttet.”

Nøgleord

Kontakter

Simon From, konsulent, Frontpage

M: simon.from@frontpage.dk

T: 30 31 57 62

Billeder

Information om Bitdefender

Bitdefender
BitdefenderOm Bitdefender 

Bitdefender er et globalt cybersikkerhedsfirma, der leverer avancerede og omfattende sikkerhedsløsninger og trusselsbeskyttelse til mere end 500 millioner brugere i mere end 150 lande. Siden 2001 har Bitdefenders innovation konsekvent leveret prisbelønnede sikkerhedsprodukter og threat intelligence til det smarte forbundne hjem, mobilbrugere, moderne virksomheder og deres netværk, enheder, datacentre og cloud infrastruktur. I dag er Bitdefender en foretrukken leverandør, der er integreret i over 38% af verdens sikkerhedsløsninger. Bitdefender er anerkendt af industrien, respekteret af leverandører, forkyndt af kunder og er den cybersikkerhedsvirksomhed, du kan stole på.

www.bitdefender.com

 

Følg pressemeddelelser fra Bitdefender

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bitdefender

Syv ud af ti CISO’er mener, at cyberkrigsførelse er en trussel mod deres organisationer22.9.2020 16:00:00 CESTPressemeddelelse

Bukarest, 22. september 2020 - Syv ud af ti CISO’er (Chief Information Security Officer) mener, at cyberkrigsførelse er en overhængende trussel mod deres organisationer, alligevel indrømmer 23%, at de ikke har en strategi på plads til at håndtere risikoen. Dette er alarmerende i en periode med hidtil uset global disruption, som vi ser i øjeblikket, hvor halvdelen af de adspurgte infosec professionelle (50%) er enige i, at den øgede cyberkrigsførelse vil skade økonomien i de næste 12 måneder. CISO’er og infosec professionelle arbejder på at understøtte deres forsvar - med henholdsvis 51% og 48% der mener, at de får brug for en strategi imod cyberkrigsførelse inden for de næste 12-18 måneder. Disse tal m.m. bliver afsløret i dag i Bitdefenders globale 10 in 10-undersøgelse - den viser, hvordan succes med cybersikkerhed i de næste ti år skal findes i beslutningstageres evne til at tilpasse sig. Samtidig kan de se tilbage på det seneste årti og overveje, om man allerede har lært lektien om

Cyberkriminelle udnytter coronakrisen og følger dens udvikling nøje, viser Bitdefenders halvårlige trusselsrapport8.9.2020 10:00:00 CESTPressemeddelelse

Det første halvår har for alvor været præget af coronakrisen, og det har cyberkriminelle forsøgt at udnytte i stor stil - både ved at udnytte folks frygt for den nye sygdom og det faktum, at mange har måttet arbejde hjemmefra med den digitale risiko, det medfører. Bitdefenders halvårlige trusselsrapport for forbrugere over hele verden viser dog især, at mængden af angreb nøje følger smitteudviklingen.