Bitdefender

Bitdefender er nu klar til yderligere vækst med to nye ansigter i ledelsen

Del

Steve Kelley er udnævnt til President og General Manager for Business Solutions gruppen; Chris Brazdziunas slutter sig til teamet som SVP for Product og Service Engineering

Steve Kelley
Steve Kelley

Bitdefender, en førende global cybersikkerhedsvirksomhed, der beskytter mere end 500 millioner systemer på verdensplan, har konsolideret sin Business Solutions Group ved at rekruttere to erfarne ledere, nemlig Steve Kelley som President og General Manager for det nye forretningsområde og Chris Brazdziunas som SVP for Product and Service Engineering.

Disse ansættelser demonstrerer virksomhedens øgede fokus på sikkerhedsløsninger til virksomheder med en samlet forretningsenhed rettet mod virksomheder og et nyt dedikeret ledelsesteam, der rapporterer direkte til Florin Talpes, Bitdefenders CEO, for at sikre fortsat go-to-market og go-to-product ledelse.

Den nye forretningsenhed vil omfatte alle aspekter af go-to-market og go-to-product, inklusive salg, marketing, product, engineering, services, teknologilicenser og landepartnere. Denne forretningsenhed, adskilt fra B2C-enheden, vil gøre det muligt at fokusere 100% på det hurtigt voksende marked inden for IT-sikkerhedsløsninger til virksomheder.

“En finjustering af ressourcefordelingen mellem Bitdefenders B2B og B2C enheder er et naturligt næste skridt pga vores øgede størrelse og den øgede kompleksitet i ydelserne,” sagde Florin Talpes, Bitdefenders CEO. “Den er endvidere drevet af den øgede efterspørgsel efter Bitdefenders velafprøvede teknologi til virksomheder i alle størrelser i denne nye globale kontekst. Steve og Chris tilføjer markant global ledelseserfaring inden for cybersikkerhed til Bitdefenders ledelsesteam, og det vil hjælpe os til at sikre yderligere vækst.”

Som President and General Manager for Business Solutions divisionen, kommer Steve Kelley til at fokusere på at gøre Bitdefender til en globalt anerkendt leder inden for cybersikkerhed og samtidig sikre høj vækst på B2B-markedet. Med næsten 20 års erfaring inden for cybersikkerhedsmarkedet - mest i globale go-to-market roller, bringer Kelley både dybt og bredt industrikendskab på alle områder inden for product management, product marketing, virksomhedsudvikling og salg- og marketingledelse.

“Bitdefender har en imponerende track-record inden for kvalitetsteknologi og forskere i cybersikkerhed, som positionerer virksomheden til at adressere det enorme marked for endpoint, cloud og managed security,” sagde Steve Kelley. “Yderligere står cybersikkerhedsmarkedet ved et vendepunkt med øgning af antallet af angreb på grund af boomet i hjemmearbejde under Corona og skift fra arbejdet med datacentre til offentlige, private og hybride skyløsninger og den meget hurtige tilegnelse af Managed Detection & Response. Alt dette har fået virksomhederne til at genoverveje deres tilgang til datasikkerhed og fået førende virksomheder i alle størrelser til at overveje Bitdefender som et troværdigt valg, når virksomhedens data skal beskyttes.”

Som Senior Vice President for Product and Service Engineering kommer Chris Brazdziunas med en imponerende track record i at bygge skalerbare højtydende globale organisationer og en påvist erfaring i at tilpasse produkt- og servicestrategier til cybersikkerhedsmarkedets krav. Hendes erfaring vil styrke Bitdefenders teknologiske ledelse med hendes meget kunde-centriske og markedstilpassede tilgang til produkter og tjenester, hvormed hun tilfører en organisation, der allerede er kendt for sikkerhedsteknologisk- og forskningsekspertise, yderligere kompetencer.

“At levere markedsledende løsninger inden for IT handler dybest set om teknologisk knowhow og ekspertise samt evnen til at innovere, og Bitdefender er velkendt i industrien for at have et stærkt sikkerheds-DNA i deres løsninger,” siger Chris Brazdziunas. “I den nye virkelighed med distancearbejde har vi set en øgning i angreb mod slutbrugere og deres devices samt servere, hvilket medfører en betydelig øget risiko for virksomhederne. Bitdefenders førende endpoint og sky-løsninger, sat sammen med deres MDR service, giver virksomheder mulighed for at mindske sikkerhedsrisici betydeligt og med en beskeden ekstraomkostning.”

Steve og Chris slutter sig til et team med mere end 500 medarbejdere i Business Solutions divisionen. Globalt har Bitdefender mere end 1.700 medarbejdere, hvoraf halvdelen er ingeniører og forskere. Selskabet har oplevet kraftig vækst de seneste fem år og været i stand til både at følge med den stærkt øgede efterspørgsel i B2B-segmentet og samtidig levere løsninger i topkvalitet til B2C-segmentet.

Nøgleord

Kontakter

Simon From, konsulent, Frontpage

M: simon.from@frontpage.dk

T: 30 31 57 62

Billeder

Steve Kelley
Steve Kelley
Download
Chris Brazdziunas
Chris Brazdziunas
Download

Information om Bitdefender

Bitdefender
BitdefenderOm Bitdefender 

Bitdefender er et globalt cybersikkerhedsfirma, der leverer avancerede og omfattende sikkerhedsløsninger og trusselsbeskyttelse til mere end 500 millioner brugere i mere end 150 lande. Siden 2001 har Bitdefenders innovation konsekvent leveret prisbelønnede sikkerhedsprodukter og threat intelligence til det smarte forbundne hjem, mobilbrugere, moderne virksomheder og deres netværk, enheder, datacentre og cloud infrastruktur. I dag er Bitdefender en foretrukken leverandør, der er integreret i over 38% af verdens sikkerhedsløsninger. Bitdefender er anerkendt af industrien, respekteret af leverandører, forkyndt af kunder og er den cybersikkerhedsvirksomhed, du kan stole på.

www.bitdefender.com

 

Følg pressemeddelelser fra Bitdefender

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bitdefender

Syv ud af ti CISO’er mener, at cyberkrigsførelse er en trussel mod deres organisationer22.9.2020 16:00:00 CESTPressemeddelelse

Bukarest, 22. september 2020 - Syv ud af ti CISO’er (Chief Information Security Officer) mener, at cyberkrigsførelse er en overhængende trussel mod deres organisationer, alligevel indrømmer 23%, at de ikke har en strategi på plads til at håndtere risikoen. Dette er alarmerende i en periode med hidtil uset global disruption, som vi ser i øjeblikket, hvor halvdelen af de adspurgte infosec professionelle (50%) er enige i, at den øgede cyberkrigsførelse vil skade økonomien i de næste 12 måneder. CISO’er og infosec professionelle arbejder på at understøtte deres forsvar - med henholdsvis 51% og 48% der mener, at de får brug for en strategi imod cyberkrigsførelse inden for de næste 12-18 måneder. Disse tal m.m. bliver afsløret i dag i Bitdefenders globale 10 in 10-undersøgelse - den viser, hvordan succes med cybersikkerhed i de næste ti år skal findes i beslutningstageres evne til at tilpasse sig. Samtidig kan de se tilbage på det seneste årti og overveje, om man allerede har lært lektien om

Cyberkriminelle udnytter coronakrisen og følger dens udvikling nøje, viser Bitdefenders halvårlige trusselsrapport8.9.2020 10:00:00 CESTPressemeddelelse

Det første halvår har for alvor været præget af coronakrisen, og det har cyberkriminelle forsøgt at udnytte i stor stil - både ved at udnytte folks frygt for den nye sygdom og det faktum, at mange har måttet arbejde hjemmefra med den digitale risiko, det medfører. Bitdefenders halvårlige trusselsrapport for forbrugere over hele verden viser dog især, at mængden af angreb nøje følger smitteudviklingen.