Bitdefender

Bitdefender afslører den næste evolution indenfor Endpoint Detection and Response-løsninger - eXtended EDR (XEDR)

Del

Analyser og korrelationer mellem opdagede trusler på tværs af endepunkter og netværk i hybride miljøer forbedrer sikkerhedseffektiviteten over for cyberangreb.

Bukarest, Rumænien og Santa Clara, Californien, USA - 13. juli 2021 - Bitdefender, et førende globalt cybersikkerhedsfirma, afslører i dag den næste evolution indenfor Endpoint Detection and Response-løsninger - eXtended EDR (XEDR) med tilføjelsen af analyse og korrelationer af sikkerhedshændelser på tværs af endepunkter, til Bitdefender Endpoint Detection and Response (EDR) og GravityZone Ultra, virksomhedens samlede forebyggende, opdagende og reagerende, samt risikoanalyserende platform for endepunkter. Disse nye kapaciteter øger sikkerhedseffektiviteten ved at identificere og stoppe spredningen af ransomware-angreb, avancerede vedholdende trusler (Advanced Persistent Threat, APT) og andre sofistikerede angreb, før de når at få indflydelse på virksomhedens arbejde.

Med integreret opdagelse og respons på tværs af styresystemer (Windows, Mac, Linux) og hybride miljøer (offentlige og private skyer, samt på-stedet), leverer Bitdefender et omfattende realtids overblik for sikkerhedsoperationer, der i stor stil forbedrer muligheden for at opdage skjulte angreb, der ville gå uopdagede hen ved analyser og søgning af endepunkter isoleret set, for organisationer i alle størrelser, selv dem uden fuldtidsansatte sikkerhedsanalytikere.

Sofistikerede angreb, der er designet til at undvige sikkerhedsteknologier, forsøger ofte at efterligne normale processer eller bliver eksekveret i flere etaper over en række forskellige vektorer inkl. endepunkter, netværk, forsyningskæder, hosted IT og cloud-tjenester. Bitdefender XEDR vanskeliggør komplekse angreb ved at indsamle, undersøge og korrelere telemetri på tværs af endepunter, for at opdage indikationer på kompromittering, APT-teknikker, malware signaturer, sårbarheder, samt abnormal adfærd. Denne avancerede monitorering automatiserer den tidlige opdagelse af angrebs-scenarier, hvilket giver sikkerheds- og IT-ansatte et enkelt dashboard-overblik, hvor end angrebet startede.

De nye XEDR-kapaciteter forbedrer også Bitdefenders Managed Detection and Response (MDR) ved at give en bedre synlighed og indblik i hændelsers kontekst under undersøgelser, der accelererer trusselsvalideringen, reagerende aktioner og afhjælpning.

“Organisationer i alle størrelser på tværs af alle industrier er i sigtekornet hos APT-grupper og dygtige cyberkriminelle foretagender,” fortæller Steve Kelley, President and General Manager for Bitdefenders Business Solutions Group. “Hver applikation, e-mail, ikke-udbedrede sårbarhed, partnerforhold og tredjeparts-tjeneste repræsenterer en potentiel åbning for en katastrofal sikkerhedshændelse. Mens modstanderne udvikler metoder til at omgå forsvar og bevæge sig uset gennem miljøer, er korrelationer mellem hændelser ud over et enkelt endepunkts grænser blevet essentiel for cyber-modstandsdygtighed. Bitdefender XEDR giver mulighed for at se korrelationer på tværs af endepunkter, hvilket gør det muligt at opdage og eliminere trusler hurtigere i hvert stadie af et angreb, fra tidlig rekognoscering til aflevering af den sidste payload.”

I en ny rapport¹ skriver Forresters analytiker Allie Mellen at, “XDR-udbydere vil blive begrænset eller aktiveret af den EDR, de er baseret på. Vælg din XDR baseret på en EDR med en høj opdagelses-effektivitet, stærke tredjeparts-partnerskaber eller udvidede medfødte kapaciteter og automatiserede forslag til reaktioner.”

XEDR bygger videre på Bitdefenders industriførende EDR-løsninger og avancerede trusselsefterretninger, som drives af Bitdefender Global Protective Network (GPN), en ekstensiv mængde af hundreder af millioner sensorer, der kontinuerligt indsamler trusselsdata fra endepunkter verden over. I uafhængige vurderinger scorer Bitdefender konsekvent flest point inden for opdagelse af APT-taktikker og -teknikker. I den seneste MITRE ATT&CK test opnåede Bitdefender det højeste antal af detektioner ud af de 29 deltagende udbydere af cybersikkerhed.

XEDR der viser korrelationer på tværs af endepunkter, er tilgængelig nu og kommer som standard med Bitdefender EDR, GravityZone Ultra og MDR-tjenester. Kunder, som ønsker at tilføje netværksbaseret synlighed og opdagelse, kan slutte sig til programmet for tidlig adgang, der i øjeblikket er i gang.


¹Forrester Research, Allie Mellen, “Adapt Or Die: XDR Is On A Collision Course With SIEM And SOAR”, 28. april, 2021.

Nøgleord

Kontakter

Information om Bitdefender

Bitdefender
BitdefenderBitdefender er et globalt cybersikkerhedsfirma, der leverer avancerede og omfattende sikkerhedsløsninger og trusselsbeskyttelse til mere end 500 millioner brugere i mere end 150 lande. Siden 2001 har Bitdefenders innovation konsekvent leveret prisbelønnede sikkerhedsprodukter og threat intelligence til det smarte forbundne hjem, mobilbrugere, moderne virksomheder og deres netværk, enheder, datacentre og cloud infrastruktur. I dag er Bitdefender en foretrukken leverandør, der er integreret i over 38% af verdens sikkerhedsløsninger. Bitdefender er anerkendt af industrien, respekteret af leverandører, forkyndt af kunder og er den cybersikkerhedsvirksomhed, du kan stole på.

www.bitdefender.com

Følg pressemeddelelser fra Bitdefender

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bitdefender