Billund Kommune

Billund Kommune lancerer Fritidsdage

Del

Kultur og Fritid har i samarbejde med en række foreninger i Billund Kommune udviklet konceptet ’Fritidsdage i Billund Kommune’. Initiativet er en del af Unge- og Kulturudvalgets hjælpepakke til foreningslivet som et medlemsfremmende tiltag.

Fritidsdage er et nyt koncept, hvor foreningerne under den samlede betegnelse "Fritidsdage" har mulighed for at invitere alle borgere i Billund Kommune til at se, prøve og høre om deres fritidstilbud. Et slags ‘åbent hus’ arrangement for alle foreninger under den samlede betegnelse Fritidsdage.

Fritidsdage kommer til at foregå i weekenden den 2.-3. oktober 2021, kl. 10.00-15.00 i hele Billund Kommune. Har man som forenings- og fritidstilbud lyst til at gøre reklame for, en eller flere af sine aktiviteter, kan man tilmelde dem programmet via Billund Kommunes hjemmeside frem til den 20. august.

Foreningsaktiviteterne kan både foregå ude på de specifikke lokationer, f.eks. ridecentre, spejderhuse, golfklub mv., og samle sig i haller, centre og på de omkringliggende udendørsarealer. Der er ingen krav til aktivitetens varighed og indhold: Det kan være alt lige fra en time til flere dages aktiviteter. Det kan være en opvisning, kamp, koncert, stand eller en aktivitet, man kan deltage i. Allerede planlagte aktiviteter i perioden kan også tænkes ind som en aktivitet.

”Forhåbentlig vil borgerne opleve, at de på Fritidsdage møder en masse foreninger og fritidsaktiviteter, som de kan lade sig inspirere af og få lyst til at melde sig til efterfølgende. Unge- og Kulturudvalget har under hele Corona haft stor fokus på foreningslivet, som har lidt under nedlukningen. Med initiativer som Fritidsdage, håber vi, at vi kan hjælpe foreningerne godt på vej på den anden side af alle restriktioner, så vi fortsat har et godt, bredt og alsidigt foreningsliv i Billund Kommune for alle borgere i alle aldre,” siger Stephanie Storbank, formand for Unge- og Kulturudvalget.

Markedsføring af aktiviteterne under Fritidsdage

Alle tilmeldte aktiviteter kommer med i et fælles program, der samles og udarbejdes af Kultur og Fritid. Fritidsdage markedsføres i ugeaviserne, via facebookkampagner og forskellige fysiske og digitale markedsføringsmaterialer som plakater, bannere, flyers, beachflag med videre.

”Det har været både givende og inspirerende at udarbejde konceptet sammen med foreningerne. De er kendetegnet ved at være kreative og opfindsomme, og derfor håber vi også på, at mange foreninger vælger at tilmelde sig Fritidsdage med en masse forskellige aktiviteter. Konceptet for Fritidsdage er helt afhængig af, at foreningerne har lyst til at deltage og vise noget af alt det, de kan og står for. Skulle der mod forventning ikke være nok forenings- og fritidstilbud, som tilmelder sig, kan vi ikke garantere, at Fritidsdage gennemføres,” udtaler Rasmus Kaufmann, områdechef for Kultur og Fritid.

Frist for tilmelding af aktiviteter er søndag den 20. august.

For mere information kontakt Kultur og Fritid Fritidsliv@billund.dk eller på 79 72 76 00.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

Billund Kommune inviterer til gratis topspeedway: Udsat match køres 14. juli9.7.2021 10:40:26 CEST | Pressemeddelelse

Borgerne i Billund Kommune er igen i år inviteret til topspeedway i Metal Speedway League på Grindsted Speedway Center på Blåbjergvej 1. Billund Kommune har købt matchen, og der gratis adgang efter først til mølle-princippet. Matchen var programsat 30. juni, men blev udsat til den 14. juli på grund af risiko for skybrud. Coronarestriktionerne betyder, at der er krav om tilmelding via link samt coronapas.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum