Bitdefender

Arrow Electronics udvider ArrowSphere med Bitdefender MSP cybersikkerheds-portfolio

Del

Samarbejdet leverer avanceret trussels-forebyggelse, -opdagelse og reaktions-løsninger til tjenesteudbydere på tværs af EMEA i en trinvis tilgang.

Arrow Electronics har udbygget sit samarbejde med Bitdefender i EMEA ved at tilføje Bitdefenders betydelige portfolio af Managed Service Provider (MSP) sikkerheds- og trusselsefterretnings-løsninger til ArrowSphere, Arrows prisvindende cloud-administrationsplatform.

Bitdefender MSPSecurity understøtter tjenesteudbydere med et stort sæt af trussels-forebyggende, -opdagende og -reaktions egenskaber, machine learning og adfærdsteknologier. Dette [sæt af egenskaber og teknologier] gør det muligt for MSP’er at tilbyde prisvindende løsninger til at beskytte mod og afbøde cybertrusler, samt hjælpe med at styrke miljøer på stedet eller i skyen.

Tilføjelsen af den omfattende portfolio af cybersikkerhedsprodukter til ArrowSpheres linjekort, der inkluderer Bitdefenders Managed Detection and Response-løsning, giver MSP’er øjeblikkelig adgang og fuldt ud automatiseret klargøring af abonnementsbaserede, on demand sikkerhedsydelser.

ArrowSphere leverer punkt-til-punkt cloud livscyklus administration med funktioner, der inkluderer strømlinede tilbud og bestillinger, automatiseret klargøring og omfattende fakturerings-integration. Dette gør det muligt for brugere at bygge og skalere deres virksomheder gennem verdensklasse analyser, integreret DevOps og butikker, der kan tilpasses til at administrere deres egne transaktioner.

Alexis Brabant, vice president sales hos Arrows virksomheds computerløsninger i EMEA sagde, “Med denne tilføjelse af Bitdefenders sikkerhedsløsninger til vores cloud-administrations platform, udvider ArrowSphere den distributionsaftale betydeligt, som vi underskrev i slutningen af sidste år. Bitdefender har en imponerende historik med at udvikle teknologi og cybersikkerhedsløsninger af højeste kvalitet til at hjælpe med at modstå et trusselslandskab i evig forandring, hvilket komplimenterer vores portfolio af løsninger rettet mod MSP’er.”

Jason Eberhardt, global vice president cloud and MSP hos Bitdefender udtaler, “MSP’er er under et konstant pres fra kunder om at følge med den seneste malware, nul-dags-sårbarheder og modstandere, der er effektive til at skjule deres ondsindede aktiviteter. Vi er begejstrede for at kunne offentliggøre det udvidede samarbejde med Arrow. Vores bredere samarbejde med at gøre brug af ArrowSphere-platformen gør det muligt for MSP’er på tværs af EMEA at levere trussels-forebyggende, -opdagende og reaktions løsninger, samt administrerede ydelser on demand, der er på forkant med udviklingen. Resultatet er i sandhed kraftfuldt.”

Mere information om de cybersikkerhedsløsninger Arrow og Bitdefender tilbyder kan findes her: https://www.arrow.com/ecs/uk/products/bitdefender/.

Om Arrow Electronics

Arrow Electronics guider innovationen fremad for mere end 180.000 førende teknologi-producenter og serviceudbydere. Med et salgstal på  $29 milliarder i 2020, udvikler Arrow teknologiløsninger der forbedrer forretninger og dagliglivet. Læs mere her: fiveyearsout.com.

Nøgleord

Kontakter

Information om Bitdefender

Bitdefender
BitdefenderBitdefender er et globalt cybersikkerhedsfirma, der leverer avancerede og omfattende sikkerhedsløsninger og trusselsbeskyttelse til mere end 500 millioner brugere i mere end 150 lande. Siden 2001 har Bitdefenders innovation konsekvent leveret prisbelønnede sikkerhedsprodukter og threat intelligence til det smarte forbundne hjem, mobilbrugere, moderne virksomheder og deres netværk, enheder, datacentre og cloud infrastruktur. I dag er Bitdefender en foretrukken leverandør, der er integreret i over 38% af verdens sikkerhedsløsninger. Bitdefender er anerkendt af industrien, respekteret af leverandører, forkyndt af kunder og er den cybersikkerhedsvirksomhed, du kan stole på.

www.bitdefender.com

Følg pressemeddelelser fra Bitdefender

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bitdefender

Sådan passer du på dine passwords6.5.2021 08:03:22 CEST | Pressemeddelelse

Den første torsdag i maj er World Password Day – en dag som er sat i verden for at promovere gode kodeords-vaner. I vores efterhånden ret så digitale verden, er kodeord essentielle, for at vi kan logge på alt fra vores mail, sociale medier, wifi-netværk, mobiltelefoner og meget, meget mere. Derfor giver Bitdefenders sikkerhedsekspert Alex “Jay” Balan dig her en række gode råd til, hvordan du bedst passer på dine kodeord.