DI Horsens

Årets lærling er både en dygtig slagter og en god ambassadør

Del

Industrislagter Simon Kyhl Hansen fra Danish Crown har modtaget DI Horsens’ Lærlingepris 2019, som blev overrakt ved DI Horsens’ erhvervstræf 15. maj 2019.

Simon, der i dag er 21 år, fik tidligt interessen for slagterfaget, da han allerede som 13-årig startede som arbejdsdreng hos en slagterbutik i sin hjemby Toftlund i Sønderjylland. Efter 10. klasse var han kort forbi gymnasiet, men søgte så ind som industrislagter ved Slagteriskolen ZBC i Roskilde.

Simon afsluttede sin uddannelse i foråret 2018, hvor han fik en sølvmedalje for sin svendeprøve. Simon er stadig ansat hos Danish Crown i Horsens og han pendler hver dag fra hjemmet i Toftlund, der ligger mere end en times kørsel fra Horsens.

- Simon er en fantastisk dygtig kollega, som allerede ret tidligt i sin læretid var efterspurgt i flere afdelinger, fordi han er både hurtig og lærenem. Vi ser et stort potentiale i Simon, og derfor er han også udvalgt til at være en del vores særlige talentprogram, som dygtige medarbejdere på tværs af funktioner og niveauer kan blive en del af, siger Quality Manager Hans Karpinski fra Danish Crown.

- Simon er ikke kun god til at løse sine egne opgaver – han er også rigtig dygtig til at lære fra sig. Vi har derfor også bedt ham om at være med til at oplære nye lærlinge. Og så er Simon meget vellidt blandt kollegaerne, fordi han altid er glad og smilende og har en positiv tilgang til opgaverne, fortsætter Hans Karpinski.

Simon er både fagligt dygtig og en god ambassadør for erhvervsuddannelserne. Simon har bl.a. besøgt en lang række folkeskoleklasser, deltaget i et projekt med produktionsskoler og stillet op på den årlige uddannelsesmesse i Forum Horsens.

- Simon er både en dygtig slagter og en fantastisk ambassadør for erhvervsuddannelserne. Han har meget aktivt bidraget til at udbrede kendskabet til uddannelsen som faglært industritekniker. Vi har brug for flere ambassadører som Simon, der er klar til at fortælle om erhvervsuddannelserne og de spændende jobmuligheder, de giver, siger Johannes Aa. Saugbjerg, formand for DI Horsens.

Simon har tre år i træk deltaget i det årlige Danmarksmesterskab i erhvervsuddannelser, Skills. Her i 2019 fik han en flot tredjeplads.

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

For yderligere info kontakt:
Fagleder i DI Annette Christensen: 2829 8384.

Billeder

Information om DI Horsens

DI Horsens
DI HorsensFor yderligere information om DI Horsens:

Fagleder Annette Christensen
Mail  anch@di.dk
Tlf. 3377 4838
Mobil: 2829 8384

Sekretær Karen Blum
Mail: kab@di.dk
Tlf. 3377 3677

Følg pressemeddelelser fra DI Horsens

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Horsens

DI Horsens henter to nye bestyrelsesmedlemmer fra Schur Pack Denmark A/S og Simpson Strong-Tie A/S15.5.2019 15:50:00 CESTPressemeddelelse

Ved generalforsamlingen onsdag den 15. maj 2019 fik DI Horsens bestyrelse to nye bestyrelsesmedlemmer; nemlig Managing Director Kasper Bregendahl fra Simpson Strong-Tie A/S og CEO Hans Christian Schur fra Schur Pack Denmark A/S. De afløser koncerndirektør Hans Schur fra Schur International A/S samt direktør Carsten Wengel, Danish Crown A/S, der var formand frem til marts 2019, hvor Johannes Aa. Saugbjerg, der er adm. direktør for Vola A/S, blev valgt som ny formand. Adm. direktør Johannes Aa. Saugbjerg blev genvalgt som formand, og adm. direktør Lars Nonbye fra Ole Nonbye A/S fortsætter som næstformand. Derudover blev der valgt yderligere en næstformand, nemlig Group CEO Anders Brix fra Palsgaard A/S. Johannes Aa. Saugbjerg ser frem til arbejdet i DI Horsens, hvor der bl.a. er fokus på at få udbygget infrastrukturen og uddannet fremtidens medarbejdere. - En udbygning af E45 står øverst på vores ønskeseddel. Medarbejdere og varer spilder alt for meget tid med at holde i kø. I DI Horsens

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum