PwC

Ansvarlig og moderne ejerleder bag vækstvirksomhed vinder Årets Ejerleder 2021 i Hovedstaden

Del

Anne Marie Lie Norvig fra Liewood A/S vinder prisen som Årets Ejerleder 2021 i region Hovedstaden. Ejerlederen har på rekordtid skabt et efterspurgt livsstilsbrand til børn med en trecifret millionomsætning. Prisen fik hun overrakt ved Hovedstadskåringen i Dansk Erhvervs lokaler i København.

Anne Marie Lie Norvig fra Liewood A/S er Årets Ejerleder i Hovedstaden 2021.
Anne Marie Lie Norvig fra Liewood A/S er Årets Ejerleder i Hovedstaden 2021.

Anne Marie Lie Norvig er ejerlederen bag Liewood A/S, der har hovedsæde i København. Liewood designer og producerer accessories og interiør i nordisk stil til børn. Anne Marie Lie Norvig vinder prisen som Årets Ejerleder 2021 i region Hovedstaden for at være en ejerleder, som på blot seks år har skabt et internationalt succesfuldt børnelivsstilsbrand med over 1.000 forhandlere rundt om i Europa og en omsætning på vej mod 400 mio. kr.

“Anne Marie er en af de ejerledere, som virkelig har imporneret. På ganske kort tid har hun opbygget en sund forretning, hvor alt fra brand og design til distribution, produktion og medarbejderstab er fuldstændig på plads. At gøre det så hurtigt og så succesfuldt er yderst anerkendelsesværdigt,” siger Flemming Eghoff, partner i PwC i Hellerup, og tilføjer:

“Som ejerleder er Anne Marie meget ambitiøs og bevidst om, at hun har skabt et efterspurgt brand. Liewood har haft en vækst på over 100 % om året de seneste fem år. Udover at være en bæredygtig funderet virksomhed har Anne Marie også fokus på at have en digital tilgang til markedet, hvilket er en stor styrke for Liewoods fremtidige vækst.”

Bæredygtighed, funktionalitet og data
Liewood prioriterer i høj grad, at deres produkter bliver produceret uden kemi og på en ansvarlig måde, hvor man som virksomhed er med til at tage et ansvar for de næste generationer. Produkterne skal være funktionelle og i høj kvalitet, så produkternes levetid forbliver længere.  

”Anne Marie Lie Norvigs resultater og finansielle data taler for sig selv, men den ambitiøse ejerleder ser stadig betydelige vækstpotentialer i USA og Asien. Hun står i spidsen for en agil virksomhed, der gennem en datadrevet tilgang til kunder og markedsføring er med til at sikre, at Liewood  hele tiden udvikler sig og følger med de nyeste tendenser i markedet,” siger Mikael Storm Andersen, Nykredits regionsdirektør i København.

Hos Dansk Erhverv er man heller ikke i tvivl om, at Anne Marie Lie Norvig er den rette vinder af Årets Ejerleder 2021 i region Hovedstaden:

Anne Marie Lie Norvig fortjener den største anerkendelse for det, hun og hendes team har opnået. Det er imponerende, at hun har formået at skabe en så solid og struktureret virksomhed, der internationalt set er anerkendt, og samtidig tager et miljømæssigt ansvar for de kommende generationer. Det er en fornøjelse af kunne hylde dette Dansk Erhverv medlem som Årets Ejerleder i København,” siger Brian Mikkelsen, adm. direktør i Dansk Erhverv.

Fakta om Liewood A/S (København)
Anne Marie Lie Nielsen grundlagde Liewood i 2015. Liewood designer og producerer accessories og interiør i nordisk stil til babyer og små børn. Anne Marie Lie Nielsen har 15 års erfaring fra modebranchen inden for design, indkøb og produktion. Ejerlederen har stor passion for design, æstetik og troen på, at detaljen er vigtig, hvilket har været været med til at forme Liewoods DNA. 

De stærke konkurrenter:

Søren Tscherning fra G. Tscherning A/S (Hedehusene)
I 1975 købte Georg Tscherning sin første gravemaskine. Udbetalingen var på 5.000 kr., og idéen var at leje sig selv og maskinen ud. Forretningen gik godt, og snart blev det til endnu og endnu en maskine. De første 18 år levede Tscherning primært af maskinudlejning. I 1997 indtrådte sønnen Søren Tscherning i direktionen og ejerkredsen, og han har siden stået i spidsen for, at Tscherning har udviklet sig til en af de mest anerkendte nedrivnings- og anlægsvirksomheder. Under Sørens ledelse er Tscherning Gruppen vokset fra en omsætning på DKK 20 mio./år til i dag at omsætte for over DKK 500 mio./år. 

Svend Pedersen fra HHM A/S (Hillerød)
Svend Pedersen er hovedaktionær og står i front som ejerleder for HHM A/S, der er en af de få leverandører af enfamiliehuse til private, der også arbejder som entreprenører og bygger institutioner, lejligheder og erhvervsbyggeri. De trækker derfor på erfaringer og faglig kunnen fra mange forskellige typer byggerier og har egne fastansatte håndværkere, som kender hinanden og deler deres erfaringer og viden. Svend driver selskabet meget professionelt med stor fokus på økonomi, CSR og miljø. Dette sker både på den korte og lange bane, og der arbejdes hele tiden efter forretningsplaner, der udfærdiges hvert 5. år. Der bliver løbende udarbejdet handlingsplaner for at kunne følge op på de kort- og langsigtede forretningsplaner, så Svend og HHM hele tiden er på forkant med virksomhedens udvikling.

Vinder af Årets Helt(inde) i Hovedstaden 2021
Vinderen af Årets Helt i Hovedstaden går til Barslund-familien og ejerlederen Daniel Barslund fra Ocean Prawns A/S. Ocean Prawns har hovedsæde på Bornholm og blev grundlagt i 1976. Sidenhen har koncernen udviklet sig til en global milliardforretning uden at glemme sine oprindelige rødder. Familien har en forkærlighed for Bornholm, og det er vigtigt for dem, at Ocean Prawns giver noget tilbage til øen. For Årets Helt er det vigtigt at bevare arbejdspladser og kompetencer i lokalsamfundet, så det også fremadrettet er et godt sted at leve og bo. De beskæftiger over 250 medarbejdere på Bornholm og stadig flere kommer til.

Kontakt
For yderligere information kontakt PR Manager Malene Billund fra PwC på mobil 5133 2378 eller pressekonsulent Rikke Gredsted Seidenfaden fra Nykredit på mobil 4455 1449 eller pressekonsulent Jesper Ingemann fra Dansk Erhverv på 2265 0941. 

Fakta om Årets Ejerleder 2021
Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag Årets Ejerleder, som afholdes for 18. gang. Årets tema er bæredygtighed.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 18. november 2021 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

Juryen består af repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC, Årets Ejerleder 2019 og to erhvervsprofiler. 

Tidligere landsvindere
2020 (særår uden vinder pga COVID-19), Michael Holm fra Systematic (2019) Bjarke Hansen fra Primo Tours A/S (2018), Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller ApS (2017), Marie-Louise Bjerg fra Top Mountain Industries ApS (2016), Anders Byriel fra Kvadrat A/S (2015) Susanne Hessellund fra Bel Air Aviation A/S (2014), Thomas Dinesen fra Dinesen Floors (2013), Peter Eriksen fra Nilpeter A/S (2012), Jørgen Hallundbæk fra Welltec A/S (2011), BK Engineering A/S (2010), KM Telecom A/S (2009), Webtop A/S (2008) og Expo-Net Danmark A/S (2007).

Nøgleord

Billeder

Anne Marie Lie Norvig fra Liewood A/S er Årets Ejerleder i Hovedstaden 2021.
Anne Marie Lie Norvig fra Liewood A/S er Årets Ejerleder i Hovedstaden 2021.
Download

Information om PwC

PwC
PwC
Strandvejen 44
2900 Hellerup

51332378https://www.pwc.dk/

Om PwC
I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er ca. 2.500 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi ca. 300.000 PwC'ere i 156 lande, og i Danmark er vi markedsledende. Mød os over hele landet. Vi er der, hvor du er. 

Succes skaber vi sammen … 

 

 

 

 

 

Følg pressemeddelelser fra PwC

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PwC

Tilliden i markedet for ejendomshandler er tilbage på niveauet fra før COVID-192.12.2021 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Markant flere europæiske ejendomsledere mener, at erhvervstilliden vil stige i det kommende år, og tilliden i markedet for ejendomshandler er samtidig tilbage på niveauet fra før COVID-19. For andet år i træk indtager København en 18. plads på listen over Europas foretrukne byer til ejendomsinvesteringer i 2022. Det viser en ny rapport udgivet af PwC og Urban Land Institute (ULI).

Kommunalpolitikerne mangler kendskab til erhvervslivets udfordringer15.11.2021 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

2 ud af 3 erhvervsledere oplever, at kommunalpolitikerne generelt mangler forståelse for og kendskab til erhvervslivets største udfordringer. Til gengæld vurderer de, at kommunalpolitikerne på valg har fokus på den grønne omstilling og ligestilling. Det viser PwC’s pulsmåling af ‘Kommunalvalget 2021’, hvor ca. 350 erhvervsledere bla. giver deres bud på, hvad kommunalpolitikerne på valg bør prioritere og fokusere på de næste fire år.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum