Miljøministeriet

Ansættelsesretlig opfølgning på Minkkommissionens beretning

Del

Som følge af indstilling fra Medarbejder- og kompetencestyrelsen fritages departementschef Henrik Studsgaard fra tjeneste.

Miljøministeren har d.d. truffet afgørelse i personalesagen vedr. Miljøministeriets departementschef som opfølgning på Minkkommissionens beretning. Afgørelsen er truffet på baggrund af rådgivning og indstilling fra Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen har indstillet at indlede en disciplinærforfølgning af departementschef Henrik Studsgaard med et tjenstligt forhør. Medarbejder- og Kompetencestyrelsen har rådført sig med Kammeradvokaten, og det er Kammeradvokatens vurdering, at indstillingen er forenelig med retsgrundlaget og praksis. Miljøministeren har fulgt indstillingen fra Medarbejder- og Kompetencestyrelsen, og departementschefen er fra dags dato fritaget fra tjeneste.

Der vil snarest blive konstitueret en midlertidig departementschef.

Kontakter

Yderligere oplysninger:
Pressechef Jakob Sejr, tlf: 61391726, email: jakst@mim.dk

Information om Miljøministeriet

Miljøministeriet
Miljøministeriet
Slotsholmsgade 12
1216 København K

+45 38 14 21 42https://mim.dk/

Følg pressemeddelelser fra Miljøministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Miljøministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum