Lolland Kommune

Anemonen sejler igen

Del

Turbåden Anemonen har ligget stille længere end normalt på grund af situationen med COVID-19. Fra lørdag den 13. juni bliver der endelig mulighed for igen at sejle med Anemonen ud på de smukke søer i Maribo.

Anemonen er nu gjort klar til at kunne sejle ture med alle de nødvendige forholdsregler, som følger med Corona-epidemien. Bordene på båden er fjernet, toilettet er låst af, og der vil kun blive sejlet med op til 36 passagerer ad gangen. Der vil være håndsprit på båden, og alle om bord bliver opfordret til at holde god afstand.

Derudover har det været nødvendigt at ændre på sejlplanen og aflyse alle specialture, så der i denne sæson kun er mulighed for at komme med på non-stop ture uden guide af 1 og 2 timers varighed. Der er sendt direkte besked ud om aflysning til alle, som har booket pladser til specialturene.

Vær opmærksom på, at Anemonen kun sejler, hvis der er minimum 6 passagerer med. Vil du være sikker på at komme med, kan du booke plads på Naturpark Maribos hjemmeside, hvor du også kan se sejlplanen: www.naturparkmaribo.dk/anemonen

Nøgleord

Kontakter

Annette Christoffersen
Strategi- og Direktionssekretariatet, Lolland Kommune
Tlf. 54 67 65 37
Mail: anch@lolland.dk

Billeder

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Fire arkitektfirmaer skal konkurrere om at bidrage til udviklingsplan for Nakskov Havn7.9.2020 13:36:56 CESTPressemeddelelse

Lolland Kommune, Realdania og A.P. Møller Fonden lancerede i april 2020 et samlet initiativ til udvikling af Nakskov. Det skete i forlængelse af udviklings- og investeringsstrategien Nakskov 2030, som kommunen vedtog i 2019. Initiativet har særligt fokus på at styrke tre områder, hvor potentialet for udvikling er størst: havnen, bymidten og Hestehoved. Den samlede projektøkonomi er mindst 150 millioner kr. Fire arkitektfirmaer er nu udvalgt til at deltage i en projektkonkurrence om at bidrage til en samlet udviklingsplan for Nakskov inderhavn.

Ny rådgivningscafé hjælper borgere med psykiske eller sociale udfordringer1.9.2020 11:37:28 CESTPressemeddelelse

Mandag den 7. september slår Lolland Kommune dørene op for et nyt rådgivnings- og vejledningstilbud til alle borgere mellem 18 og 65 år, som oplever psykiske og/eller sociale udfordringer. Rådgivningscaféen er fysisk placeret på bibliotekerne i Maribo og Nakskov. Her kan man henvende sig anonymt og blandt andet få hjælp til budgetplanlægning, til at forstå post fra det offentlige og til at skabe overblik over hverdagen. Pårørende er også velkomne til at benytte sig af Rådgivningscaféen.

National Flagdag for veteraner i Lolland Kommune28.8.2020 06:10:00 CESTPressemeddelelse

For sjette år i træk hylder Lolland Kommune og de lollandske soldaterforeninger nuværende og tidligere udsendte og deres pårørende 5. september. Alle er velkomne til at deltage i den officielle højtidelighed ved Veteranstenen foran stationen i Nakskov fra kl. 11.00 til 11.30 og i den efterfølgende kirkelige højtidelig i Sankt Nikolai Kirke fra kl. 12.00 til 12.45. Dagen rundes af med en lukket reception for kommunens veteraner i Toldboden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum