Lolland Kommune

Anemonen sejler igen

Del

Turbåden Anemonen har ligget stille længere end normalt på grund af situationen med COVID-19. Fra lørdag den 13. juni bliver der endelig mulighed for igen at sejle med Anemonen ud på de smukke søer i Maribo.

Anemonen er nu gjort klar til at kunne sejle ture med alle de nødvendige forholdsregler, som følger med Corona-epidemien. Bordene på båden er fjernet, toilettet er låst af, og der vil kun blive sejlet med op til 36 passagerer ad gangen. Der vil være håndsprit på båden, og alle om bord bliver opfordret til at holde god afstand.

Derudover har det været nødvendigt at ændre på sejlplanen og aflyse alle specialture, så der i denne sæson kun er mulighed for at komme med på non-stop ture uden guide af 1 og 2 timers varighed. Der er sendt direkte besked ud om aflysning til alle, som har booket pladser til specialturene.

Vær opmærksom på, at Anemonen kun sejler, hvis der er minimum 6 passagerer med. Vil du være sikker på at komme med, kan du booke plads på Naturpark Maribos hjemmeside, hvor du også kan se sejlplanen: www.naturparkmaribo.dk/anemonen

Nøgleord

Kontakter

Annette Christoffersen
Strategi- og Direktionssekretariatet, Lolland Kommune
Tlf. 54 67 65 37
Mail: anch@lolland.dk

Billeder

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum