AiaSound Festival

Anden kalendergave fra AiaSound festival - Sprøde 90’er toner og internationalt sang potentiale

Del

AiaSound Festival kan glæde deres forventningsfulde gæster i en mørk og kold tid, med endnu en kalendergave.

Når sommeren står højst og nætterne er længst, er AiaSound festival 2022 i fuld gang på Tiøren på Amager i København. Festivalen der allerede har lanceret flere store både internationale og Danske artister som Tyga, Steve Aioki, Tobias Tahim og CHEFF RECORDS, kan nu sætte et navn på plakaten der oser af kvinde power og tilføjer raffinerede toner, med up-tempo-pop lyd og et sangtalent inspireret af nogle de største internationale popsangerinder.

 Den 25-årige kvinde der er dagens kalendergave, er kunstneren bag hits som ”Favorite Lie” og ”We are”, og har mere end 25 millioner streams i bagagen. Hun har tidligere lavet musik med andre danske stjerner  som Skinz, Andreas Odbjerg og et hav af andre.

I starten af 2021 udgav Ericka Jane tracket ”I Say Stupid Things”, som gik #1 på den danske radiohitliste. Nu smider Ericka sin næste single ”Strangers In The Night”, der virkelig emmer af en stærk, dansabel, god energi.

Det er ikke uvant for den talentfulde sangerinde at give festival koncerter, Erika Jane, der gæster festivalpladsen når AiaSound festival 2022 går i luften d.11-13 august, gav nemlig også koncert på samme scene på Øresound Festival i sommers.

 

”Man oplever ikke en succesoplevelse som Ericka Jane koncerten ved Øresound, uden at bede om en part 2” - Jonas Nybro,talspersonf ved AiaSound Festival

Erikca Jane har de finpudset sit talent siden Den hun som 16-årig uploadede et af Drakes numre ’Marvin’s Room’ på YouTube, og lynhurtigt fik over 100.000 visninger. Herefter kom der meget opmærksomhed på det store sangtalent, og Ericka begyndte for alvor at arbejde med sin musik.

AiaSound har for kort tid siden lanceret deres endagsbilletter som kan købes på:

Shop.aiasoundfestival.dk

Information om AiaSound Festival

AiaSound Festival
AiaSound Festival
Ny Østergade 12, 5. sal
1101 København k

http://aiasoundfestival.dk

AiaSound Festival har et mål om at blive Nordens mest bæredygtige festival. Derfor arbejder vi udfra et koncept, som vi kalder ”de grønne ringe i vandet”, hvor vi sætter bæredygtige krav til os selv og vores samarbejdspartnere gennem hele forsyningskæden. Som festivalarrangør vil vi gå forrest ved at sætte vores grønne aftryk på klimaet og jordkloden. Som en dråbe der spreder ringe i vandet, vil vi forsøge at påvirke ikke blot vores gæster, men hele branchen i en positiv retning, og være med til at placere klima og bæredygtighed øverst på samfundets dagsorden.

Dette kommer til syne i AiaSounds beslutninger om indkøb, investeringer, indretning, ressourceforvaltning, velgørenhed og udbud af mad og drikke under hele festivalen.

Følg pressemeddelelser fra AiaSound Festival

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra AiaSound Festival

Aiasound festival – Julegaver, endagsbilletter, program, OG 4 gutter for sidste gang, du ikke vil gå glip af!30.11.2021 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Det er snart december, og som langt de fleste Forbinder AiaSound festival denne tid med julekager, julepynt og selvfølgelig julegaver. For at have lidt mere at glæde sig til har AiaSound Festival valgt at give julegaver, som løbende vil blive lanceret i hele december. Så har de gæster der i forvejen går og glæder sig til at det bliver d.11 august, på Tiøren, hvor Aiasound festival 2022 finder sted, forhåbentlig endnu mere at glæde sig til. Og selvom det ikke er december, er Aiasound allerede klar med en tidlig julegave bare for at skabe lidt ekstra god tidlig julestemning.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum