Danske Andelskassers Bank A/S

Andelskassen i Sønderborg opruster med stærk, lokal profil

Del

38-årige Michael Krogh er ny kunderådgiver i Andelskassen i Sønderborg. Han kommer med solid erfaring fra branchen, har et stort lokalt kendskab og sætter mennesket i centrum i sin rådgivning.

Michael Krogh er ansat som kunderådgiver i Andelskassen i Sønderborg
Michael Krogh er ansat som kunderådgiver i Andelskassen i Sønderborg

For Michael Krogh er ærlighed, gensidig respekt samt det at skabe en god relation til sine kunder tre vigtige faktorer som kunderådgiver. På den måde kan han yde en rådgivning, der kommer hele vejen rundt om kundernes drømme og økonomiske behov.

”Gennem gensidig respekt og ærlig dialog med mine kunder opnår vi en fælles forståelse af, hvordan de bedst mulig kommer i mål med deres økonomiske drømme til livet. Jeg udfordrer også gerne mine kunder og spørger ind til deres ønsker og behov, hvilket gør, at jeg kommer tæt på mennesket bag kunden. På den måde kan jeg lave individuelle løsninger, og i fællesskab med kunderne lægge en plan over pension, opsparing til børnenes efterskoleophold, eller hvad det nu måtte være,” siger Michael.

Michael har igennem sin 18-årige karriere i branchen arbejdet i forskellige sønderjyske filialer og har et godt lokalkendskab. De seneste fem år har han arbejdet i Sydbank i Sønderborg, men har også tidligere været ansat i Frøs Sparekasse i Haderslev. Inden da arbejdede han seks år i Andelskassens filial i Tønder. Det er derfor også en velovervejet beslutning at vende tilbage til Andelskassen.

”Andelskassen har en stærk lokal forankring og arbejder på en lidt anden måde end større banker. Her lægges der vægt på, at der skal være tid til rådgivning af den enkelte kunde, og det betyder også, at jeg kan fordybe mig og komme mere rundt om alle økonomiske aspekter i kundens liv, - og så har vi en unik beliggenhed, nogle fantastiske lokaler med fjordudsigt og gode kolleger, der gør det rart at møde på arbejde hver dag,” fortæller Michael.

Michael Krogh er født og opvokset på Als. Han bor i Sønderborg med sin kæreste og deres søn på knap 3 år. I fritiden spiller han håndbold i en lokal klub og nyder at være en del af de kulturelle oplevelser i området sammen med familie og venner.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere oplysninger, kontakt venligst kommunikationskonsulent Maria Bugge på T: 87 99 30 74 eller E: mbm@andelskassen.dk

Billeder

Michael Krogh er ansat som kunderådgiver i Andelskassen i Sønderborg
Michael Krogh er ansat som kunderådgiver i Andelskassen i Sønderborg
Download

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 18 afdelinger rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum