Miss Bagel

Amerikansk madbevægelse blev boostet af corona

Del

Måltidskasser og hjemmelevering af dagligvarer hittede stort under landets nedlukning, og den amerikanske tendens med nemme og sunde halvfabrikerede produkter ser ud til at forsætte

Når man ikke lige kan gå til bageren eller synes, man har tid i en travl hverdag til at slå en dej op fra bunden, så er halvfabrikata såsom frosne dejprodukter blevet en vigtig tilføjelse til måltiderne, forklarer Klaus Toft Nørgaard. Foto: PR.
Når man ikke lige kan gå til bageren eller synes, man har tid i en travl hverdag til at slå en dej op fra bunden, så er halvfabrikata såsom frosne dejprodukter blevet en vigtig tilføjelse til måltiderne, forklarer Klaus Toft Nørgaard. Foto: PR.

Den enes død, den andens brød har været et aktuelt ordsprog i den seneste tid. Mange virksomheder har været hårdt ramt af Danmarks nedlukning, hvor indkøbsturen har være en risikabel affære. Virksomheden RetNemt Måltidskasser har dog haft masser af brød at dele ud af, da efterspørgsel på halvfabrikeret bagværk er vokset.

– Siden dag ét af corona har vi oplevet enorm stor efterspørgsel på vores måltidskasser og en markant voksende interesse for halvfabrikata. Når man ikke lige kan gå til bageren eller synes, man har tid i en travl hverdag til at slå en dej op fra bunden, så er frosne dejprodukter blevet en vigtig tilføjelse til måltiderne. Det må gerne være nemt, men behøver ikke være helt færdiglavet, udtaler Klaus Toft Nørgaard, administrerende direktør for RetNemt Måltidskasser.

DEJlig nem nyhed

En af de virksomheder, som har taget ved lære under den landsdækkende stuearrest, manglen på gær og den stigende efterspørgsel på hjemmeleveret mad, er Danmarks første bagelbageri Miss Bagel. De har lyttet til efterspørgslen og brugt karantænetiden til at lægge nye innovative idéer i ovnen.

– Vi har længe samarbejdet med RetNemt, der på det seneste også har efterspurgt tærte- og pizzadej. Det stille forår har givet os mulighed for at udvikle konceptet ”DEJlig Nemt” med fire nye økologiske dej-produkter på frost herunder tærte, pizza, pasta og snobrødsdej, så man blot skal tø dem op, rulle dem ud og ellers bare slippe kreativiteten løs, fortæller Nicole Jul Nielsen, kommunikationschef hos Miss Bagel.

Forbrugstendens startede i USA

Antallet af danskere, der handler dagligvarer online er tredoblet gennem de sidste 10 år viser en undersøgelse fra Danmarks Statistik. Tendensen udsprang ifølge trendforsker Mads Arlien-Søborg i USA for omring 15 år siden, og har på grund af coronakrisen fået et boost, som ser ud til at give tendensen yderligere vind i sejlende:

Jeg tror, mange vil fastholde disse handle- og madlavningsmønstre, da det er nemt og bekvemt, og vi selv kan være med et stykke af vejen. Coronakrisen har boostet det yderligere på grund af de begrænsede indkøbsmuligheder, og jeg tror, vi kommer til at se det vokse efter coronakrisen også, forklarer Mads Arlien-Søborg.

Hos RetNemt Måltidkasser har Klaus Toft Nørgaard da også bemærket en stigende bekvemmelighedstendens blandt kunderne og et behov for nemme løsninger til madlavningen – en efterspørgsel han sendte videre til sin leverandør.

– Vi har hen over foråret haft godt gang i dejmaskinen og produceret rigtig meget halvfabrikata – både til måltidskasser og til udvalgte supermarkeder. Så det er klart noget, vi kommer til at arbejde videre med, istemmer Nicole Jul Nielsen.

Nøgleord

Kontakter

Nicole Jul Nielsen,
Marketingschef, Miss Bagel
marketing@missbagel.dk
(+45) 44 22 24 75

Billeder

Når man ikke lige kan gå til bageren eller synes, man har tid i en travl hverdag til at slå en dej op fra bunden, så er halvfabrikata såsom frosne dejprodukter blevet en vigtig tilføjelse til måltiderne, forklarer Klaus Toft Nørgaard. Foto: PR.
Når man ikke lige kan gå til bageren eller synes, man har tid i en travl hverdag til at slå en dej op fra bunden, så er halvfabrikata såsom frosne dejprodukter blevet en vigtig tilføjelse til måltiderne, forklarer Klaus Toft Nørgaard. Foto: PR.
Download
Danskerne er klar på endnu flere lette løsninger til madlavningen, hvorfor Miss Bagel netop har præsenteret fire nye dejprodukter på frost, nemlig pizza-, tærte-, pasta-, og snobrødsdej. Foto: PR.
Danskerne er klar på endnu flere lette løsninger til madlavningen, hvorfor Miss Bagel netop har præsenteret fire nye dejprodukter på frost, nemlig pizza-, tærte-, pasta-, og snobrødsdej. Foto: PR.
Download
Økologisk halvfabrikeret pizzadej fra Miss Bagel er sandsynligvis snart at finde i RetNemt Måltidskasser, da danskerne under coronakrisen har udvist større interesse for at købe dagligvarer online eller via måltidskasser, hvor mad med kort tilberedningstid har været særligt populære. Foto: PR.
Økologisk halvfabrikeret pizzadej fra Miss Bagel er sandsynligvis snart at finde i RetNemt Måltidskasser, da danskerne under coronakrisen har udvist større interesse for at købe dagligvarer online eller via måltidskasser, hvor mad med kort tilberedningstid har været særligt populære. Foto: PR.
Download

Links

Information om Miss Bagel

Miss Bagel



Miss Bagel er et moderne håndværksbageri beliggende i Espergærde i Nordsjælland. Miss Bagel er en visionær og kompetent leverandør af bagels, brød og kager og dermed en uundværlig samarbejdspartner i foodserviceindustrien såvel som i detailhandlen. www.missbagel.dk

Følg pressemeddelelser fra Miss Bagel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Miss Bagel