Album aktuelle Drew Sycamore tilføjet til ØreSound Festival

Del

- Danmarks nye, super aktuelle popstjerne spiller på dette års ØreSound Festival

Drew Sycamore har haft et vanvittigt år - I 2020 slog hun for alvor igennem på danske musikscene og har ikke set sig tilbage lige sigen. Hun har haft kæmpe No. 1 hits i radioen som ''Take it back'', ''I Wanna be Dancing'' og er yderst aktuel med singlen "45 Fahrenheit Girl". 
Hun har sammen med producer-brødrene Frederik- og Fridolin Nordsø samt sangskriver Lasse Boman indspillet hendes nye anmelderroste album ”Sycamore” som blev udsendt d. 28. maj. Det er den samme trio, som stod bag hendes debutalbum ”Brutal” fra 2019. Det nye album indeholder 10 sange som er skabt i et kreativt forum med det fælles formål at skubbe grænserne for pop-nostalgien.

Succesen vil ingen ende tage for Danmarks nye pop darling, som afspejles i 2 nomineringer til årets Danish Music Awards som ”Bedste Nye Navn” og ”Bedste Nye Live Navn” - Sidstnævnte nominering er i den grad også en af grundene til, at vi glæder os til at se Drew Sycamore d. 14. August, når hun indtager scenen til ØreSound Festival 2021 - POP. 

 

Partout Billetter – ”Vi er dybt taknemmelige for den store efterspørgsel på Limited Partout Billetter, som førte til udsolgt på få dage. Vi er i samme ombæring glade for at kunne give mulighed for at alle der køber Endagsbilletter bliver de første som får tilbudt at opgradere til Partout Billetter, hvis det bliver muligt at åbne yderligere op”, Jonas Nybro - Talsperson ØreSound Festival.

 

Der vil i de kommende uger blive præsenteret mere om hvad der kan opleves udover de danske og internationale artister på plakaten - Imellem artisterne, kan der opleves underholdning og musik der er tema specifikt og nøje udvalgt til den enkelte dag.


”Uden at røbe for meget, kan vi sige at vi har nogle overraskelser i ærmet, som gør at der hele tiden vil ske noget på og omkring scenen”, Jonas Nybro - Talsperson ØreSound Festival.

Det nuværende line-up er dermed:

Torsdag til ØreSound URBAN: BURNA BOY, B.O.C, TESSA, ARTIGEARDIT
Fredag til ØreSound EDM: MORTEN, CLEAN BANDIT (DJ-SET), TOOMANYLEFTHANDS, BASSHUNTER
Lørdag til ØreSound POP: JUNG, CHEFF RECORDS, DREW SYCAMORE, LORD SIVA

Limited Partout billetter er udsolgt, men der er få Endagsbilletter og VIP-billetter tilbage. Billetter kan købes via ticketmaster.dk. Læs mere om ØreSound Festival på www.oresoundfestival.dk

 

For mere kontakt:

  • Pressechef & Talsperson: Jonas Nybro tlf. 25323699 / Mail: jn@oresoundfestival.dk

Information om ØreSound Festival

ØreSound Festival
Ny Østergade 12, 5. sal
1101 København k

http://Oresoundfestival.dk

ØreSound Festival har et mål om at blive Nordens mest bæredygtige festival. Derfor arbejder vi udfra et koncept, som vi kalder ”de grønne ringe i vandet”, hvor vi sætter bæredygtige krav til os selv og vores samarbejdspartnere gennem hele forsyningskæden. Som festivalarrangør vil vi gå forrest ved at sætte vores grønne aftryk på klimaet og jordkloden. Som en dråbe der spreder ringe i vandet, vil vi forsøge at påvirke ikke blot vores gæster, men hele branchen i en positiv retning, og være med til at placere klima og bæredygtighed øverst på samfundets dagsorden.

Dette kommer til syne i ØreSounds beslutninger om indkøb, investeringer, indretning, ressourceforvaltning, velgørenhed og udbud af mad og drikke under hele festivalen.

Følg pressemeddelelser fra ØreSound Festival

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ØreSound Festival

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum