AiaSound Festival

Aiasound festival – Julegaver, endagsbilletter, program, OG 4 gutter for sidste gang, du ikke vil gå glip af!

Del

Det er snart december, og som langt de fleste Forbinder AiaSound festival denne tid med julekager, julepynt og selvfølgelig julegaver. For at have lidt mere at glæde sig til har AiaSound Festival valgt at give julegaver, som løbende vil blive lanceret i hele december. Så har de gæster der i forvejen går og glæder sig til at det bliver d.11 august, på Tiøren, hvor Aiasound festival 2022 finder sted, forhåbentlig endnu mere at glæde sig til. Og selvom det ikke er december, er Aiasound allerede klar med en tidlig julegave bare for at skabe lidt ekstra god tidlig julestemning.

De fleste kan nok huske da 4 unge gutter TopGun, Kidd, Klumpen og Eloq, bedre kendt som CHEFF RECORDS slog igennem for 10 år siden ud af ingenting, og gav håb til den nye generation om at kunne ”make it” og nå sine drømme til trods for at være en gadedreng.

De blev sammen, og er i dag det tætteste den unge rap-scene kommer på folkekær. Måske er det fordi de hver især gør deres ting helt forskelligt og der er lidt for alle, måske er det fordi de gav unge nogen at se op til, men det er i hvertfald helt sikkert, at det er fordi de stadig, 10 år efter startskuddet leverer et show i verdenskasse.

Sidste år havde Aiasound den kæmpe ære at ligge scene til netop den CHEFF RECORDS koncert der var den første af mange på deres 10-års jubilæums tour. Det er med nostalgisk hjerte at Aiasound kan præsentere at CHEFF RECORDS afslutter den selv samme tour, på selv samme scene, som det hele startede på, når dørene til næste års Aiasound festival åbner.

Det føles lidt som en fuldendt cirkel at kunne få lov til afslutte CHEFF RECORDS Jubilæums tour på Aiasound, hvor var der det også startede. Desuden så var den koncert så massiv en succes, at man skulle være fra en anden planet for ikke at ville opleve det en gang til” - Jonas Nybro, Pressechef på Aiasound festival.

Du kan glæde dig til at se CHEFF RECORDS og mange andre artister fra d.11-13 August 2022, er der bare en enkelt artist du ikke kan leve uden at se, sælges der også efter stor efterspørgsel et begrænset antal endagsbilletter. 

Endagsbilletterne er tilbage – og billige billetter til de hurtige

 

Efter stor efterspørgsel og sidste års massive succes med salget af endagsbilletter, der hver præsenterede en specifik musik genre, som passede med musikken på festivalen,  står Aiasound festivalen nu klar med et begrænset antal af endagsbilletter, til festivalen i august 2022 til den ydmyge pris af pris 595kr, der skiller sig markant ud i forhold til prisen på endagsbilletter hos mange andre danske festivaler.

Ligesom startskuddet på billetterne, kom med en mulighed for at spare lidt. Bliver det også muligt på endagsbilletterne. Derfor vil der i en begrænset periode blive sat 499 endagsbilletter til salg, til 499 kr. Med dertilhørende Royal Unibrew øl til festivalen.

Med de nye endagsbilletter bliver der også i dag lanceret det foreløbige program for AiaSound Festival 2022:

TORSDAG:

-       TYGA

-       ArtigeArdit

-       Faustix

-       Tobias Rahim

FREDAG:

-       CHEFF RECORDS

-       Pauline

LØRDAG:

-       Becky Hill

-       Steve Aoki

-       Clara

-       Hans Philip

Billetterne kan købes d. 1/12 og kan købes på: www.shop.aiasoundfestival.dk

Kontakter

Information om AiaSound Festival

AiaSound Festival
AiaSound Festival
Ny Østergade 12, 5. sal
1101 København k

http://aiasoundfestival.dk

AiaSound Festival har et mål om at blive Nordens mest bæredygtige festival. Derfor arbejder vi udfra et koncept, som vi kalder ”de grønne ringe i vandet”, hvor vi sætter bæredygtige krav til os selv og vores samarbejdspartnere gennem hele forsyningskæden. Som festivalarrangør vil vi gå forrest ved at sætte vores grønne aftryk på klimaet og jordkloden. Som en dråbe der spreder ringe i vandet, vil vi forsøge at påvirke ikke blot vores gæster, men hele branchen i en positiv retning, og være med til at placere klima og bæredygtighed øverst på samfundets dagsorden.

Dette kommer til syne i AiaSounds beslutninger om indkøb, investeringer, indretning, ressourceforvaltning, velgørenhed og udbud af mad og drikke under hele festivalen.

Følg pressemeddelelser fra AiaSound Festival

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra AiaSound Festival

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum