AiaSound Festival går i billetsalg - og der er stor rabat til de hurtige!

Del

I sidste uge skiftede AiaSound Festival navn, og nu begynder salget af billetter til næste års festival, 2022.

I dag er det første salg af billetter gået i gang for AiaSound Festival, og til de hurtige vil der være mulighed for at få rabat på op til 400 kr. Pr. partout billet. 

AiaSound Festival, vil nemlig gerne belønne de gæster som allerede nu ved, at de skal afsted.

Derfor vil de hurtige kunne få billetter til 899,- i stedet for de 1299,- som Partout kommer til at koste.

"Idéen med at sætte få antal billetter til salg i starten, er for at give de gæster som virkelig ønsker at komme afsted næste år, en favorabel pris - Jonas Nybro, Talsperson".

Det vil være en trappeløsning af billetter med rabat, hvor først et begrænset antal billetter vil koste 899,- hvorefter de næste vil koste 999,-. Når sidstnævnte er udsolgt, vil billetterne falde tilbage på normalprisen på 1299,-.  

"Dette er en teaser for de gæster som ikke kan vente til vi i den nærmeste fremtid, når vores program bliver lagt op - Jonas Nybro

I den kommende periode vil der blive løftet sløret for, både artister og hvad man kan forvente på årets AiaSound Festival. 

- Det officielle billetsalg går i gang d. 30. oktober, men allerede nu kan man købe sin billet – endda med rabat.

https://shop.aiasoundfestival.dk/aiasound_festival_2022/firstmover_2022

--

Information om AiaSound Festival

AiaSound Festival
Ny Østergade 12, 5. sal
1101 København k

http://aiasoundfestival.dk

AiaSound Festival har et mål om at blive Nordens mest bæredygtige festival. Derfor arbejder vi udfra et koncept, som vi kalder ”de grønne ringe i vandet”, hvor vi sætter bæredygtige krav til os selv og vores samarbejdspartnere gennem hele forsyningskæden. Som festivalarrangør vil vi gå forrest ved at sætte vores grønne aftryk på klimaet og jordkloden. Som en dråbe der spreder ringe i vandet, vil vi forsøge at påvirke ikke blot vores gæster, men hele branchen i en positiv retning, og være med til at placere klima og bæredygtighed øverst på samfundets dagsorden.

Dette kommer til syne i AiaSounds beslutninger om indkøb, investeringer, indretning, ressourceforvaltning, velgørenhed og udbud af mad og drikke under hele festivalen.

Følg pressemeddelelser fra AiaSound Festival

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra AiaSound Festival

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum