EjendomDanmark

Adm. direktør i EjendomDanmark lander nyt topjob

Del

Efter fire år på posten og gennemførelsen af en større turnaround i organisationen skifter EjendomDanmarks adm. direktør, Jannick Nytoft, til HORESTA. Et tab for EjendomDanmark, siger organisationens bestyrelsesformand.

EjendomDanmark skal finde en ny frontfigur, når Jannick Nytoft i begyndelsen af næste år tiltræder som ny adm. direktør i branche- og arbejdsgiverorganisationen for hoteller og restaurationer, HORESTA.

Bestyrelsesformanden i EjendomDanmark, Henrik Dahl Jeppesen, takker for en stor indsats.

”Vi har været igennem en større transformation de seneste fire år. EjendomDanmark har flyttet sig fra at være en lidt stillestående og indadvendt medlemsorganisation til en moderne erhvervsorganisation med fokus på interessevaretagelse og medlemmer. Den bevægelse er ikke mindst Jannick ansvarlig for, og det skylder vi ham tak for,” siger Henrik Dahl Jeppesen.

Bestyrelsesformanden peger på, at EjendomDanmark i perioden har fået ny identitet, retning og har markeret sig konstruktivt i mediebilledet i en tid, hvor der har været mange politiske udfordringer på ejendoms- og boligområdet. Samtidig er der sat et stærkt hold af medarbejdere i huset.

Også Jannick Nytoft har været glad for perioden i EjendomDanmark.

”Det har været spændende og en stor fornøjelse at arbejde sammen med både medarbejdere og medlemmer. Vi har sammen flyttet organisationen et nyt og bedre sted hen, og derfor synes jeg også, at det er det rigtige tidspunkt, når et superspændende tilbud samtidig dukkede op,” siger Jannick Nytoft.

Jannick Nytoft bliver i EjendomDanmark til årets udgang. Arbejdet med at finde en ny, stærk adm. direktør til EjendomDanmark sættes nu i gang.

Kontakter

For mere information kontakt bestyrelsesformand Henrik Dahl Jeppesen på telefon 27901035 eller formand@ejd.dk.

Information om EjendomDanmark

EjendomDanmark
EjendomDanmark
Vester Farimagsgade 41
1606 København V

+45 33 12 03 30https://ejd.dk/

EjendomDanmark er erhvervsorganisationen for ejere, udlejere og administratorer af fast ejendom i Danmark. Medlemmerne er blandt andre pensionskasser, ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer, grundejerforeninger, forsikringsselskaber og pengeinstitutter, fonde, advokater, ejendomsmæglere samt entreprenører, arkitekter og ingeniører.

Følg pressemeddelelser fra EjendomDanmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra EjendomDanmark

Ikke behov for flere lappeløsninger: Nyt forslag skaber uklarhed om fremtidens ejendomsskat4.10.2021 09:45:18 CEST | Pressemeddelelse

Danske virksomheder betaler i flere kommuner en særlig ejendomsskat kaldet dækningsafgiften, som kompliceres yderligere af svaghederne ved de nye ejendomsvurderinger. For i nyt lovforslag er der lagt op til, at virksomheder skal betale skat af en værdi, de ikke kender. Det løser ikke problemerne med overgangen til det nye system for ejendomsvurderinger, vurderer EjendomDanmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum