Aalborg Universitet København åbner dørene for besøgende d. 1. marts
Er universitetet noget for mig? Hvad skal jeg læse? Og hvad kan jeg egentlig bruge min uddannelse til, når jeg er færdig?
Inden for den kommende tid står mange unge overfor at skulle træffe et uddannelsesvalg. En både svær og afgørende beslutning for de fleste. Derfor åbner Aalborg Universitet København dørene op for alle uddannelsessøgende den 1. marts.
Med stande, karriereoplæg og mulighed for at møde nuværende studerende, undervisere og studievejledere er åbent hus en oplagt måde at komme nærmere det svære studievalg , det mener Katrine Hougaard Madsen, som er studievejleder på AAU CPH.
”Det er mere vigtigt nu end nogensinde før, at man afsøger feltet og finder ud, hvad man brænder for. Jo bedre forberedt man er, jo bedre chance er der for at træffe det rigtige valg. Åbent hus er et oplagt tidspunkt at snuse rundt og få afklaring i forhold til, hvad man brænder for – og det gælder både valget af uddannelse og universitet”, siger Katrine Hougaard Madsen, som også står klar til at svare på spørgsmål om alt fra regler, rettigheder og uddannelsesvalg d. 1. marts.
Praktisk information
Hvad: Åbent Hus den 1. marts på Aalborg Universitet København Hvornår: Kl. 13-17 Hvor: A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV Hvem: Arrangementet er for uddannelsessøgende til bachelor- og kandidatuddannelserne på AAU CPH Læs mere: Find programmet på aabenthus.aau.dk – her er det også muligt at læse om åbent hus i Aalborg og Esbjerg. Kontakt: Mette Vium Asbjørn, email: mva@adm.aau.dk, tlf. 51902240 |
Nøgleord
Links
Information om Aalborg Universitet
Aalborg Universitet København (AAU CPH) ligger i Københavns Sydhavn og udbyder 9 bachelor- og 24 kandidatuddannelser på campus i København. Uddannelserne ligger inden for de humanistiske, samfundsvidenskabelige og teknisk naturvidenskabelige områder.
Følg pressemeddelelser fra Aalborg Universitet
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Aalborg Universitet
Læger skal kunne henvise til sociale fællesskaber24.4.2025 11:24:17 CEST | Pressemeddelelse
Et nyt EU-forskningsprojekt undersøger, om sociale henvisninger fra praktiserende læger kan hjælpe sårbare grupper videre til sundhedsfremmende tilbud i lokalsamfundet.
Prøve- og karakterfrihed kan skabe gode betingelser for trivsel, motivation og faglig fordybelse, men ikke uden at noget sættes i stedet for11.4.2025 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse
En ny undersøgelse af fri- og efterskoler der arbejder med prøve- og karakterfrihed viser, at langt hovedparten af eleverne er glade for at gå i skole, motiverede for skolearbejdet og oplever sig selv som fagligt stærke. Men det er langt fra uden udfordringer at fjerne prøver og karakterer. Det kræver nemlig en stærk feedback-kultur at give eleverne en fornemmelse af, hvor de står uden karakterer.
Flere børn skal på banen: Nyt træningskoncept sætter legen i centrum10.4.2025 11:06:56 CEST | Pressemeddelelse
Børn skal lege, når de træner. Det giver trivsel og skaber sociale bånd. Aalborg Universitet har i samarbejde med LykkeLiga udviklet et træningskoncept, der gør legen til en del af håndboldtræningen.
Kulturtilbud forbedrer sårbare unges mentale helbred og får dem i gang med uddannelse eller job9.4.2025 13:02:35 CEST | Pressemeddelelse
En undersøgelse fra Aalborg Universitet viser, at projektet 'Kulturvitaminer for Unge' i Aalborg Kommune har forbedret de unges oplevelse af egen mental sundhed og givet dem mod på uddannelse eller arbejde. Hvis man skal lykkes med kulturtilbud til unge, er det vigtigt at have fokus på deres motivation og at skabe sociale fællesskaber for dem, siger forskeren bag undersøgelsen.
Patienter og sundhedspersonale efterlyser ikke-religiøse samtaler om sorg og tab - forsker og chefjordemoder har udviklet filosofisk dialogværktøj7.4.2025 10:34:09 CEST | Pressemeddelelse
Patienter og pårørende har ofte brug for eksistentielle samtaler om meningen med livet, når de oplever spædbarnsdød eller skal forberede sig på at sige farvel til et familiemedlem. Nu har en forsker på Aalborg Universitet sammen med chefjordemoderen fra Aalborg Universitetshospital udviklet et dialogværktøj til dem, som ikke nødvendigvis ønsker at tale med en præst eller psykolog.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum