Landbrugsstyrelsen

97 millioner kroner til grønne idéer i fødevaresektoren

Del

I dag åbner Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) under Landbrugsstyrelsen for en ansøgningsrunde, hvor hele fødevaresektoren har mulighed for at få støtte til innovative grønne idéer.

Har du en god idé til grøn udvikling inden for dansk landbrug, gartneri, fiskeri, akvakultur og forarbejdning? Så kan du godt begynde at spidse ansøgningsblyanten. Fra i dag åbner nemlig en pulje på 97 millioner kroner, som skal støtte udviklingsprojekter og professionelle netværk, der fremmer grønne løsninger i fødevaresektoren. Bag puljen står Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP), og det er alle led i fødevaresektoren, der kan søge.

Både de primære producenter af fødevarer i landbrug, fiskeri og akvakultur, og dem, der forarbejder og afsætter fødevarerne, kan opnå økonomisk støtte fra GUDP.

Få tips om den gode ansøgning

Alle, der overvejer at søge støtte, kan få råd om ansøgningen på et gratis online informationsmøde den 7. januar, hvor tidligere støttemodtagere deler ud af deres erfaringer. Ansøgere kan desuden få sparring og hjælp til at skrive den gode ansøgning hos GUDP-sekretariatet i Landbrugsstyrelsen.

Ansøgningsfristen er den 2. februar 2022 kl. 12.00.
Hent ansøgningsmaterialet her

Fakta om Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram

Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) støtter innovative projekter, som fremmer grøn og økonomisk bæredygtighed inden for landbrug, fiskeri, akvakultur og fødevareindustri. GUDP er ledet af en ministerudpeget bestyrelse, og medlemmerne er erhvervsfolk fra hele fødevaresektoren. Programmet hører under Landbrugsstyrelsen i Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Se GUDP’s hjemmeside.

Yderligere oplysninger:

Er du journalist, er du velkommen til at kontakte vores pressetelefon på tlf. 41 89 25 07.

Information om Landbrugsstyrelsen

Landbrugsstyrelsen
Landbrugsstyrelsen
Nyropsgade 30
1780 København V

+45 33 95 80 00http://lbst.dk/

Følg pressemeddelelser fra Landbrugsstyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Landbrugsstyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum