Sikkerhedsstyrelsen

800 støvsugere tilbagekaldes: kan bryde i brand

Del

Støvsugerne Electrolux Pure F9 og AEG FX9 med bestemte serienumre tilbagekaldes fra forbrugerne. Tilbagekaldelsen skyldes en fejl i en komponent i de ledningsfrie støvsugere, der kan forårsage overophedning og resultere i, at støvsugeren bryder i brand.

Forbrugere der ejer en støvsuger, med et serienummer der er omfattet af tilbagekaldelsen, bør straks stoppe med at bruge den, og fjerne ladestationens stik fra strømkilde. Forbrugere kan kontakte Electrolux kundeservice for information om returnering. 

Der er solgt 794 støvsugere af de omfattede modeller i Danmark.

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om Sikkerhedsstyrelsen

Sikkerhedsstyrelsen
Sikkerhedsstyrelsen
Esbjerg Brygge 30
6700 Esbjerg

3373 2000http://www.sik.dk

Sikkerhedsstyrelsens pressetelefon: 22 38 44 51

Følg pressemeddelelser fra Sikkerhedsstyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sikkerhedsstyrelsen

Lattergas, snus og tyggetobak beslaglagt i København28.6.2022 15:03:20 CEST | Pressemeddelelse

Sikkerhedsstyrelsen var fredag på tilsyn i Indre by i København i forbindelse med tilsyn med alderskontrol og salg af alkohol og tobak til unge. I seks tilfældigt udvalgte kiosker blev der alle steder fundet ulovlige produkter. På et par af stederne fandt Sikkerhedsstyrelsen så store mængder ulovligt lattergas, æsker med snus og tyggetobak med udenlandske sundhedsadvarsler, at Københavns Politi foretog beslaglæggelser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum