7-Eleven kårer årets bedste købmænd

Del

På 7-Elevens traditionsfyldte Rigsmøde er årets tre bedste og mest innovative købmænd blevet hædret i den prestigefyldte kategori ”Årets Købmand.” Casper Bille fra 7-Eleven i Hillerød holdt ”Købmandens Tale”. 

Hvert år kårer 7-Elever Danmarks bedste købmænd i de tre kædeben Shell 7-Eleven, DSB 7-Eleven og City 7-Eleven. Det sker på kædens årlige Rigsmøde, hvor det faglige fokus i år var på bæredygtighed og en stribe nye innovative produkter, der vil bidrage til den grønne omstilling og som lander i butikkerne i løbet af 2023.

Tre vindere gik hjem med de gyldne statuetter som årets bedste købmænd 2022. Baskim Emurlahi blev kåret i kategorien City 7-Eleven, som har flere butikker i København og spiller en stor rolle i Reitan Convenience´s planlagte udrulning af en stribe nye butikker i Københavns Lufthavn. Baskim Emurlahi vinder for at levere service på et niveau, der er helt unikt i branchen og for evnen til at lede et fantastisk team. Det har han gjort utrætteligt gennem 20 år.

Flemming Andersen fra Aalborg vinder blandt kædens DSB 7-Eleven butikker for passion, engagement og tårnhøje daglige standarder. Sammen med sit team blev han også vinder af årets butiksoplevelse. 

“Når vi på trods af udfordringer i markedet sammen formår at skabe fantastisk gode resultater år efter år, så er det fordi, vi i 7-Eleven har klare fælles mål og drive. Resultaterne opnås kun, fordi vi har branchens mest passionerede, dygtige og innovative talenter ansat. Det er vi rigtig stolte af hos 7-Eleven, hvor vi altid fejrer menneskene først. Købmændene skal anerkendes for dagligt og utrætteligt at levere et serviceniveau ulig noget, man ellers kender fra detailbranchen,” siger Jesper Østergaard, adm. direktør i 7-Eleven. 

Casper Bille giver årets købmandstale

Købmand Casper Bille holdt årets købmandstale, som er en udmærkelse og anerkendelse i sig selv. Få timer senere stod han med pokalen som årets købmand i kategorien

Shell 7-Eleven. Casper Bille har butik på Milnersvej i Hillerød. I motivationen lød det blandt andet: 

”Casper er en vanvittig dygtig og målrettet leder, der har formået at vækste sin butik med mere end 40 pct. over en 5-årig periode. Servicen er altid i top, derfor giver det mening at han også scorede prisen i Shell 7-Eleven for årets butiksoplevelse. Casper er en dedikeret og vellidt teamspiller.”

Bag væksten og succesen ligger mange års hårdt arbejde, som Casper Bille fortalte om i ”Købmandens Tale” til inspiration for sine 350 kollegaer. De sidste syv år har været fyldt med både op- og nedture, men resulteret i en beslutsomhed, et solidt team og en klar kurs, der har vist sig at være opskriften på succes for den nordsjællandske købmand. 

Rigsmødet 2023 blev afholdt på Comfort Hotel i Københavns Lufthavn den 28. april. 

Kontakter

Billeder

Om 7-Eleven

I Danmark drives 7-Eleven af Reitan Convenience Denmark A/S, som er en del af Retain Retail – en af Skandinaviens ledende aktører inden for dagligvare, brændstof og conveniencehandel. I Danmark har 7-Eleven været etableret siden 1993, hvor den første butik åbnede på Trianglen på Østerbro i København. 7-Eleven har i dag 178 butikker i landets storbyer, i provinsen, i storcentre, i Københavns lufthavn og på DSB-togstationer. I 2019 vandt 7-Eleven Danmark prisen for verdens bedste convenience-koncept, da kæden blev hædret med den prestigefyldte ’NACS International Convenience Retailer of the Year Award’

Følg pressemeddelelser fra 7-Eleven Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 7-Eleven Danmark

7-Eleven Danmark samler kædens købmænd og butikschefer til Rigsmøde for blandt meget andet at lade leverandørerne præsentere fremtidens bud på sunde snacks og klimavenlig mad på farten. Upcycling af fødevarer kan blive et væsentligt bidrag til den grønne omstilling. Og det er afgørende for mange kunder.28.3.2023 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Tirsdag d. 28. marts vil messeområdet på Comfort Hotel i Københavns Lufthavn dufte af lækre madvarer og nybagte brød, som alle har det til fælles, at de ikke bare er nemme og hurtige tilbud til sultne maver hos 7-Elevens kunder. De vil også gøre det lettere for danskerne at være med i den grønne omstilling. Mindre madspild, grøn omstilling og upcycling af biprodukter fra madproduktion er en hverdag, der venter kunderne. Det gælder alt fra chokoladebarer og croissanter til nye håndæltede surdejsbrød og boller i 7-Eleven, der er Danmarks største convenience-kæde målt på salg af mad. Står det til 7-Eleven, skal de nye madvarer på hylderne ikke bare smage godt, men også være vigtige og værdifulde sidegevinster, der kan bidrage positivt i klimaregnskabet. ”Hvis det skal være rigtig godt, så skal både du og klimaet blive glad, når du spiser og nyder nem og lækker mad,” lyder målsætningen, men hvordan smager det? Og vil kunderne og købmændene med på rejsen? Tirsdag samles 244 7-Eleven købmænd

7-Eleven opruster med stærk grøn kommunikations-profil14.2.2023 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Danmarks største convenience-kæde har ansat Annette Juhler Kjær i en nyoprettet stilling som chef for kommunikation, CSR og Public Affairs. Det sker ud fra et erklæret mål om at styrke 7-Elevens position som danskernes foretrukne valg, når de vil spise både sundt og lækkert – og gerne vil gøre det med god samvittighed. -Vi er allerede rigtig gode til at tilbyde vores kunder præcis dét, som rigtig mange ønsker sig, når de handler på farten i en travl hverdag. Hos os kan de købe mad og drikke med god samvittighed – både i forhold til deres egen sundhed, men også i forhold til bæredygtighed og socialt ansvar, siger Jesper Østergaard, CEO, 7-Eleven Reitan Convenience Danmark - Kunderne er glade for 7-Eleven, men det er ikke alle, der ved, at vi driver forretning ud fra solide værdier om at være en socialt ansvarlig virksomhed med fokus på bæredygtighed og grøn innovation. Det er et vigtigt budskab for os, som vi gerne vil dele med vores kunder. -Det er en klar ambition, at 7-Eleven skal ry

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum