Indenrigs- og Boligministeriet

4.675.225 personer kan stemme til valget den 16. november 2021

Del

Indenrigs- og Boligministeriet har nu opgjort, hvor mange der kan sætte kryds til valget til kommuner og regioner.

4.675.225 personer kan stemme til valget den 16. november 2021. Tallet er opgjort den 1. november, altså 15 dage før valget.

414.419 af de stemmeberettigede er udenlandske statsborgere, der bor i Danmark. Heraf er 221.331 fra andre lande i EU og Norden.

En uge før valget kommer en ny opgørelse over antallet af stemmeberettigede. Ministeriet vil herefter udsende en ny pressemeddelelse med de reviderede tal.

Nøgleord

Kontakter

Information om Indenrigs- og Boligministeriet

Indenrigs- og Boligministeriet
Indenrigs- og Boligministeriet
Stormgade 2-6
1470 København K

https://im.dk/

Følg pressemeddelelser fra Indenrigs- og Boligministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Indenrigs- og Boligministeriet

Politisk aftale om 10 mia. kroner til Fonden for blandede byer26.11.2021 11:12:12 CET | Pressemeddelelse

Regeringen har sammen med Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Kristendemokraterne besluttet at etablere Fonden for blandede byer, som tilføres samlet 10 mia. kr. frem mod 2035. Med aftalen igangsættes en række initiativer, der vil bidrage til mere blandede byer gennem opførelse af almene boliger og skabe sammenhængende byer, hvor kultur og fællesskab er i højsædet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum