Billund Kommune

30. december bliver den første borger vaccineret i Billund Kommune

Del

De første borgere i Billund Kommune får tilbudt vaccinen mod COVID-19 onsdag den 30. december. Det bliver beboerne på Billund Plejecenter.

Som man har kunnet se i pressen i de seneste dage, kommer der flere vaccinedoser til Danmark end først forventet, og vaccinen rækker samtidig længere end først antaget.

Det betyder, at de første borgere i Billund Kommune bliver vaccineret mod COVID-19 allerede onsdag den 30. december klokken 8.

Vaccinationsplanen følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger og begynder med det største plejecenter, Billund, og allerede den 31. december kommer vaccinerne til plejecentrene Sydtoften, Mødestedet og Fynsgade i Grindsted. De andre plejecentre følger løbende derefter.

Det bliver både beboere og udvalgte medarbejdere på plejecentrene, som bliver vaccinereret, og det sker i samarbejde med områdets lokale praktiserende læger, som står for at give vaccinationen.

”Køreplanen for, hvordan vi skal vaccinere i Billund Kommune har længe været på plads. Vi har kun afventet, at vi fik vaccinen, så det er glædeligt, at vi kan starte med at vaccinere på vores plejecentre tidligere end forventet. Vi har oplevet et rigtig godt samarbejde mellem de praktiserende læger og vores personale, som gør dette muligt, siger Pia Mejborn, chef for Voksenstøtteområdet i Billund Kommune.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum