LB Forsikring

253 mio. kr. på vej til LB Forsikrings medlemmer i loyalitetsrabat.

Del
Rekordstor loyalitetsrabat på vej tilbage til medlemmerne i LB Forsikring inden jul. Danmarks største medlemsejede forsikringsselskab udbetaler en kvart milliard til medlemmerne for 2022, samtidig får flere adgang til rabatten i år.
I år giver Danmarks største medlemsejede forsikringselskab en kvart milliard tilbage til medlemmerne i loyalitetsrabat
I år giver Danmarks største medlemsejede forsikringselskab en kvart milliard tilbage til medlemmerne i loyalitetsrabat

Den 21. december kommer der penge ind på kontoen hos loyale medlemmer i LB Forsikring, der består af de fire forsikringsfællesskaber Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA. Forsikringsselskabet udbetaler 253 mio. kr. i loyalitetsrabat til medlemmer, der har haft deres indboforsikring i mere end to år.

Normalt skal man have haft en indboforsikring i minimum tre år hos et af forsikringsfællesskaberne, men særligt for i år gælder, at man blot skal have haft den i to år.

 - Vi er et medlemsfællesskab i LB Forsikring, og vores nyeste gruppe i forsikringsfællesskabet er LB Forsikring til PFA, som gik i luften i januar 2020. Det betyder, at flere af vores medlemmer derfra i år får loyalitetsrabat for første gang sammen med alle andre medlemmer, der opfylder kravene, siger Steen Holse Andersen, COO i LB Forsikring og fortsætter:

-Loyalitetsrabatten afspejler på mange måder vores fællesskab. Vi sikrer hinanden, når det går galt, deler når det går godt og står sammen når det er svært. Vores rekordstore udbetaling i år på 250 mio. kr. er et eksempel på, hvor godt et år 2021 var for os i LB-fællesskabet, for loyalitetsrabatten bliver fastlagt året før af bestyrelsen.

2021 resultatet var præget af et rigtig godt resultat på LB Forsikrings investeringer og af at corona-tiden havde givet færre skader end normalt - blandt andet færre indbrud og færre bilskader, da medlemmerne var mere hjemme og kørte mindre. Den rekordstore udbetaling er samtidig en markering af at LB Forsikring i 2022 styrkede medlemsdemokratiet i forsikringsfællesskabet endnu mere, da man i foråret udvidede kredsen af delegerede fra 45 til 70 personer.

-Vi har nu medlemmer fra alle vores fire forsikringsbrands repræsenteret blandt de delegerede, det ønskede man også at markere i bestyrelsen, så den store loyalitetsrabat er også en fejring af medlemsdemokratiet hos os i LB Forsikring, siger Steen Holse Andersen.

I år bliver de lidt over 250 mio. kr. i rabatter udbetalt til medlemmerne på deres NemKonto den 21. december.

Fakta:

De forsikringer, der giver loyalitetsrabat hos LB Forsikring, når først man har været medlem med en indboforsikring i 2 år, er følgende:

Indboforsikring, Bilforsikring, Ulykkesforsikring, Husforsikring, Rejseforsikring, Hundeforsikring, Studieforsikring, Fritidshusforsikring, Delebilsforsikring, Børneulykkesforsikring, Motorcykelforsikring, Knallertforsikring, Campingvognsforsikring, Lystfartøjsforsikring, Individuel lønsikring, Sundhedsforsikring, Veteranforsikring og Børnesygdomsdækning.

Om LB Forsikring:

LB Forsikring er et medlemsejet forsikringsselskab, der består af forsikringsgrupperne Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA. Der er over 420.000 medlemmer i LB Forsikring, og selskabet er dermed Danmarks største medlemsejede forsikringsselskab. LB Forsikrings første forsikringsgruppe Lærerstandens Brandforsikring blev stiftet i 1880 af en gruppe lærere på Møn.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

I år giver Danmarks største medlemsejede forsikringselskab en kvart milliard tilbage til medlemmerne i loyalitetsrabat
I år giver Danmarks største medlemsejede forsikringselskab en kvart milliard tilbage til medlemmerne i loyalitetsrabat
Download

Information om LB Forsikring

LB Forsikring
LB Forsikring
Amerika Plads 15
2100 København ø

+45 78 73 68 03https://www.lbforsikring.dk/

LB Forsikring er Danmarks største medlemsejet forsikringsselskab, og består af forsikringsgrupperne Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA.

LB Forsikring har lige over 420.000 medlemmer fordelt i hele landet.

Følg pressemeddelelser fra LB Forsikring

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LB Forsikring

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum