Industriens Uddannelser

25 dygtige lærlinge hyldes ved ML-Prisen 2021

Del

I alt 25 lærlinge fra hele landet bliver hyldet, når ML-Prisen 2021 uddeles fredag d. 24. september i København.

Det er 19. år i træk, at Industriens Uddannelser, Dansk Industri, Dansk Metal og Tekniq Arbejdsgiverne uddeler Metalindustriens Lærlingepris (ML-Prisen) til 25 af de dygtigste lærlinge.

Prisoverrækkelsen er en af de vigtigste hyldester af faglærte, og den finder sted fredag d. 24. september 2021.

Foruden de dygtige nyuddannede er deres familier, mestre og faglærere også inviteret med til den store fejring. Og for dem, der ikke kan være blandt publikum på dagen, så bliver ML-Prisen 2021 også livestreamet på Facebook.

Topkarakter og sociale kompetencer

Det er et fællestræk for prismodtagerne, at de, udover at have opnået topkarakter til svendeprøven, også er gode kammerater og kolleger.

I år er det forbundssekretær i Dansk Metal og formand i Metalindustriens Uddannelsesudvalg, Kasper Palm, samt fungerende næstformand for Metalindustriens Uddannelsesudvalg og chefkonsulent i DI, Michael Boas, som vil overrække statuetter og diplomer til prismodtagerne. De vil begge to hver især holde tale.

Pressen er velkommen til at deltage i arrangementet, hvor der er gode muligheder for at tale med prismodtagerne m.fl. både før og efter prisoverrækkelsen.

Efter prisoverrækkelsen bliver billedmateriale tilgængeligt her, hvor der bl.a. vil være individuelle billeder af alle prismodtagere.

Vi sender desuden en pressemeddelelse med citater fra de to talere umiddelbart efter arrangementet fredag.

Praktiske oplysninger:

Tidspunkt: Fredag d. 24. september kl. 9.30-13.30

Sted: Dronningesalen, Den Sorte Diamant - Det Kongelige Bibliotek

Søren Kierkegaards Plads 1, 1221 København K

Prisoverrækkelsen kan følges via livestream på Facebook: https://www.facebook.com/IndustriensUdd

Vedhæftet er en liste over de 25 prismodtagere. For yderligere oplysninger kontakt kommunikationskonsulent Sine N. Thomsen på tlf. 22878351 eller st@iu.dk

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Industriens Uddannelser

Industriens Uddannelser
Industriens Uddannelser
Vesterbrogade 6 D, 4.
1780 København V

https://iu.dk/

Følg pressemeddelelser fra Industriens Uddannelser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Industriens Uddannelser

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum