Lolland Kommune

2.000 borgere bliver spurgt om deres sundhed i landsdækkende undersøgelse

Del
Rygning, smerter og ondt i livet. 2.000 tilfældigt udvalgte borgere i Lolland Kommune bliver i løbet af februar spurgt om, hvordan de har det. Det sker for at kunne sætte ind med målrettet forebyggelse og bedre behandling af sygdomme.

Det er fjerde gang siden 2010, at undersøgelsen ”Hvordan har du det?” bliver gennemført. Undersøgelsen er den største af sin art, og vil give et unikt billede af, om danskernes sundhed og trivsel er blevet bedre gennem årene, og hvor i landet, der er særlige udfordringer netop nu.

For at få de mest brugbare resultater er det vigtigt, at så mange som muligt udfylder spørgeskemaerne.

”Jo flere af vores borgere, der svarer, desto bedre viden får vi lokalt at arbejde videre med”, fortæller borgmester Holger Schou Rasmussen. ”Hvert eneste svar er vigtigt for os, så vi kan målrette vores forebyggelse”.

Resultatet fra den sidste undersøgelse i 2017 viste, at det haltede med lollændernes sundhed på flere områder. Blandt andet viste svarene, at over halvdelen af de voksne var overvægtige, at mange unge trivedes dårligt og at flere unge var begyndt at ryge.

Om undersøgelsen 

Deltagerne i undersøgelsen er tilfældigt udvalgt. Du kan tjekke, om du er udtrukket til at være med, ved at se, om du har fået spørgeskemaet ”Hvordan har du det?” i din digitale postkasse. Det kommer fra Region Sjælland.

Det er frivilligt, om du vil deltage. Men hvis du vælger at udfylde spørgeskemaet, deltager du i lodtrækningen om en række forskellige præmier.

Resultaterne fra undersøgelsen bliver samlet på hjemmesiden www.danskernessundhed.dk, hvor man også kan se resultaterne fra de tidligere tre undersøgelser.

Undersøgelsen bliver gennemført i et samarbejde mellem de fem regioner, Sundhedsstyrelsen og Statens Institut for Folkesundhed. Det sker efter en aftale mellem Danske Regioner, KL, Sundheds- og Ældreministeriet og Finansministeriet.

Nøgleord

Kontakter

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Lolland Kommune iværksætter handleplan for byggesager18.4.2024 12:19:40 CEST | Pressemeddelelse

Klima-, Teknik- og Miljøudvalget bestilte i september 2023 en analyse af byggesagsbehandlingen i Lolland Kommune. Nu viser en brugertilfredshedsundersøgelse, at der blandt de fleste adspurgte er tilfredshed med sagsbehandlingen. Men der er også områder, hvor sagsbehandlingen kan gøres endnu bedre. Det viser den analyse, som Deloitte har foretaget for kommunen. Derfor har Klima-, Teknik- og Miljøudvalget nu vedtaget en handleplan.

Lolland Kommune inviterer til job- og bosætningsmesse7.2.2024 06:15:00 CET | Pressemeddelelse

Onsdag den 28. februar kl. 9-12 gentager Lolland Kommune sidste års succes med en kæmpe jobmesse i Maribo Hallerne. Her vil en lang række lokale virksomheder og uddannelsesinstitutioner stå klar til en snak med jobsøgende og andre interesserede om deres job- og uddannelsestilbud. Samtidig får nye og kommende tilflyttere fra nær og fjern lejlighed til at høre om bolig- og fritidsmulighederne på Lolland. I år er messen nemlig udvidet med en ekstra hal til ejendomsmæglere, foreninger og andre lokale nøgleaktører inden for bosætning.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye