Hartmanns

Forårets store forlovelsestendens: Tidsløst med et tvist

Del
Når han skal fri til sin udkårne, sker det formentlig i foråret – evt. på en rejse i påsken – formentlig med en brillantring, der lige skiller sig en anelse ud, og helt sikkert på en måde, der afspejler hans personlighed. ”Ned-på-knæ-under-Eiffeltårnet-med-en-solitairering-frieriet” har fået et tvist. Den danske juveler Ulrik Hartmann har kigget nærmere på sine forlovelseskunder gennem de sidste år og kommer her med et bud på forlovelsestendenser anno 2013.
Forlovelsesringe anno 2013
Forlovelsesringe anno 2013

RINGENE

”Tidligere var det in at fri med en solitairering”, fortæller Ulrik Hartmann. ”En enkelt sten, som kunne fås i forskellige størrelser og som matchede mandens indkomst. Tidens mand ønsker ikke, at give sin kone det ’alle de andre gør’, og vil gerne overraske hende med et anderledes design, som samtidig afspejler hendes stil. Det er stadig en meget klassisk ring, men dog med et tvist.”

Pink diamanter – disse sjældne diamanter har virkelig vundet indpas hos danskerne. De lyserøde sten forbindes med kærlighedens farve og deres sjældenhed er en underspillet luksus. Den romantiske kvinde har en forkærlighed for disse ringe, som signalerer diskret luksus.

Flere sten / 3-stens ringen – der er kommet flere sten i forlovelsesringen end tidligere. Før var der blot én sten, nu har den fået flere ved sin side. Enten én på hver side i en 3-stens ring, eller flere små diamanter ned langs ringen. Det giver en utrolig wauw-effekt og ses ofte hos den klassiske kvinde.

Fancy cut. Den klassiske runde brillant er erstattet med slib i utallige former – blandt andet firkantede, ovale og hjerteformede. Fancy cut slog for alvor igennem for et par år siden, og gives til den moderne kvinde, som tør lidt mere.

FRIERIET

”Foråret er den helt store tid for frieriet”, fortæller Ulrik Hartmann. Sommerens komme er et romantisk symbol på, at nye tider er på vej. Den kommende gom har fuldstændig overblik over hvornår, hvordan og under hvilke himmelstrøg, frieriet skal foregå. Rent faktisk sker over halvdelen af frierierne i forbindelse med en rejse. Der efterlades ikke noget til tilfældighederne, når han først har besluttet sig og står i juvelerforretningen,” afslutter Ulrik Hartmann.

Nøgleord

Billeder

Forlovelsesringe anno 2013
Forlovelsesringe anno 2013
Download

Links

Information om Hartmanns

Hartmanns
Hartmanns
Bredgade 4
1260 København K

22131330http://www.hartmanns.com
Hartmann’s er en af Skandinaviens førende juvelerer med speciale i diamanter. Forretningen i Bredgade åbnede i 1997. Hartmann’s er desuden Skandinaviens eneste forhandler af Argyle Pink Diamanter, som anses for at være noget af det sjældneste og ypperste inden for diamanter.

Følg pressemeddelelser fra Hartmanns

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hartmanns

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye