AU FOOD søger ny sekretariatsleder: Bliv en nøgleperson i fremtidens fødevareforskning
Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet (AU FOOD) søger en engageret og erfaren sekretariatsleder, der vil spille en central rolle i at understøtte forskning og innovation i verdensklasse.

AU FOOD forsker i hele fødevarekæden – fra jord til bord – med fokus på bæredygtighed, grøn omstilling og ny teknologi. Som sekretariatsleder bliver du en tæt sparringspartner for institutlederen og leder for et kompetent administrativt team på seks medarbejdere. Du får ansvar for at sikre en professionel og effektiv administrativ understøttelse af forskning, uddannelse og samarbejde, og du bliver en vigtig kulturbærer i et internationalt orienteret institut.
Vi søger en leder, der:
• Har solid erfaring med personaleledelse og administrative processer
• Har strategisk forståelse og økonomisk indsigt
• Er en stærk kommunikator, der kan skabe overblik og motivere
• Behersker både dansk og engelsk på højt niveau
Vi tilbyder:
• En spændende og alsidig lederstilling i et levende forskningsmiljø
• En arbejdsplads med høj faglighed, engagerede kolleger og et stærkt samarbejdsklima
• Mulighed for at præge udviklingen og skabe værdi for både medarbejdere og forskere
Praktiske oplysninger:
• Forventet tiltrædelse: 1. marts 2026 eller snarest muligt
• Ansøgningsfrist: 10. december 2025
• Første samtaler: uge 2, 2026
• Anden samtaler: uge 4, 2026
• Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst
Yderligere oplysninger kan fås hos institutleder Anne Louise Dannesboe Nielsen, tlf. +45 93521301, e-mail: aln@food.au.dk.
👉 Ansøg via Aarhus Universitets rekrutteringssystem: https://www.au.dk/om/stillinger/job/sekretariatsleder-til-institut-for-foedevarer-aarhus-universitet
Nøgleord
Kontakter
Kimie KongsøreJournalist & Science Communicator v. Institut for Fødevarer, Aarhus Universitet
Tlf:+45 20 84 43 63kiko@food.au.dkFølg pressemeddelelser fra Aarhus Universitet Technical Sciences
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Aarhus Universitet Technical Sciences
Ny teknologi: Kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?21.11.2025 12:05:11 CET | Pressemeddelelse
På AU Viborg er forskere nu klar til at teste en teknologi, der kan forvandle CO₂ og brint til protein. Perspektiverne er at kunne hjælpe med at brødføde en voksende global befolkning helt uden ny landbrugsjord. I dag åbner pilotanlægget, der skal bringe teknologien tættere på dit middagsbord.
Forskere undersøger nye løsninger på kvælstofforurening.20.11.2025 14:36:17 CET | Pressemeddelelse
Det hele begyndte med en uformel samtale ved kaffemaskinen mellem professor Davide Cammarano og lektor Eusun Han fra Aarhus Universitet. To forskere hvis ekspertiser normalt ikke mødes i samme projekter. Præcisionslandbrug og rodforskning hører ofte til i hver sin verden. Men mens de talte sammen, gik det op for dem, at de måske kunne være med til at løse en af de største udfordringer i dansk landbrug: forurening af grundvand som følge af kvælstofudvaskning.
Nyt EU-innovationsnetværk for vand bliver placeret i Danmark12.11.2025 12:37:36 CET | Pressemeddelelse
Renere vand, nye svar på klimaforandringerne og mere innovation. European Institute of Innovation and Technology (EIT) har udpeget et nyt videns- og innovationsfællesskab, som skal drive Europas udvikling af vandteknologi de næste 15 år - og vinderprojektet har hovedsæde i Danmark
Grønne ambitioner kræver større satsning på økologiforskning11.11.2025 08:45:00 CET | Pressemeddelelse
Forskning i økologi skal ikke have mindre, men større investeringer, for at Danmark kan leve op til sine grønne ambitioner om en fordobling af økologien.
Aarhus Universitet: Debatten om Bovaer kræver, at vi ser på hele billedet6.11.2025 08:00:31 CET | Pressemeddelelse
I de undersøgelser, Aarhus Universitet har gennemført, er der ikke observeret tegn på øget forekomst af sygdom hos køer fodret med Bovaer. Universitetet følger dog udviklingen nøje, og forskning med fokus på dyrevelfærd og mulige grunde til sygdomme rapporteret fra praksis er undervejs.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum