Sunset Boulevard

Sunset Boulevard i Holstebro opruster til vækst – køkkenkapaciteten fordobles

Del

Efter knap to ugers ombygning genåbner Sunset Boulevard i Holstebro den 31. oktober med et helt nyt køkken og en opgradering af lobbyen. Målet er at kunne servere maden endnu hurtigere – og til endnu flere gæster.

Franchisetager Caroline Agerskov
Franchisetager Caroline Agerskov

Når dørene igen åbner til restauranten på Nyholmvej 10, er det ikke blot en frisk omgang maling og nyt gulv, der møder gæsterne. Bag kulisserne er der sket en markant opgradering. Køkkenet er udvidet, så der nu kan langes dobbelt så mange burgere over disken på samme tid.

Efter flere år med markant vækst ser franchisetager Caroline Agerskov investeringen som et naturligt næste skridt. Siden hun overtog restauranten i Holstebro i juli 2022, er antallet af gæster steget med 45%, mens omsætningen er vokset med 58%.

Det er en udvikling, der kan mærkes. Og selvom vi i forvejen ligger helt i front på tilberednings- og serveringstider er der behov for en fordobling af kapaciteten, så vi kan håndtere perioderne med allermest tryk på endnu bedre – og samtidig ruste os til fremtidig vækst,” fortæller Caroline Agerskov, der også står bag restauranterne i Herning, Viborg og Silkeborg.

Hun fremhæver samtidig, at den øgede kapacitet skal skabe mere ro i køkkenet, når medarbejderne tilbereder de lokale favoritter. Ifølge Caroline Agerskov varierer favoritterne en del fra restaurant til restaurant afhængigt af beliggenhed og gæstesammensætning,

”I Holstebro er der ingen tvivl - Hereford Bearnaise er den ubestridte nummer ét. Snackburger og Crispy Chicken er også med i toppen,” siger hun.

I forbindelse med genåbningen fejres weekenden med et særligt åbningstilbud. Fra den 31. oktober til 2. november kan gæster få en Crispy Chicken-menu eller en Hamburger Deluxe-menu til 49 kroner.

Kontakter

Billeder

Om Sunset Boulevard

Sunset Boulevard er landets største danskejede fastfoodkæde med 50 restauranter fordelt over hele Danmark samt én på Færøerne og tre i Grønland. Kæden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere i Danmark. 

Sunset Boulevard åbnede den første restaurant i Odense i 1996 og var i de tidligste år mest kendt for sine sandwich. I dag udgør burgere med oksekød fra fritgående irsk kødkvæg hovedparten af menuen og salget.  

I juni 2022 indførte Sunset Boulevard 4-dages arbejdsuge på hovedkontoret og øgede i den forbindelse effektiviteten og arbejdsglæden med en række nye værktøjer og indsatser. I januar 2023 ændrede kæden også praksis i restauranterne med et nyt mere medarbejderadfærds- og gæstefokuseret system, der har øget medarbejder- og gæstetilfredsheden.   

Kæden har hovedkontor i Kolding og er ejet af den danske erhvervsmand Jeppe Droob.

Følg pressemeddelelser fra Sunset Boulevard

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sunset Boulevard

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye