Aarhus Universitet: Arts

Lars Erslev Andersen forsvarer doktordisputats

Del

Torsdag den 23. januar 2025 kl. 10.30 forsvarer Lars Erslev Andersen sin doktordisputats med titlen: Den Amerikanske Mission – Mytologi og magt på Aarhus Universitet.

Forsvaret finder sted i Nobelauditoriet, bygning 1482, lokale 105, Jens Chr. Skous Vej 4, 8000 Aarhus C, og markerer et væsentligt bidrag til forskningen i idéhistorie og magtforhold i amerikansk kontekst.

Bedømmelsesudvalget består af:

  • Lektor Hilde Eliassen Restad, førsteamanuensis ved Oslo Nye Høyskole
  • Professor Mikkel Thorup, Aarhus Universitet
  • Professor Rasmus Mølgaard Mariager, Københavns Universitet

Institutleder ved Institut for Kultur og Samfund Marie Vejrup Nielsen, Aarhus Universitet, leder forsvarshandlingen.

Efter forsvaret inviteres alle til en reception.

Tilmelding
For at deltage i forsvaret kræves tilmelding:
https://events.au.dk/disputatsforsvarlarserslevandersen

Kontakter

Lars Erslev Andersen, seniorforsker, DIIS
Mail: lean@diis.dk
Mobil: +45 3166 0787

Følg pressemeddelelser fra Aarhus Universitet: Arts

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Universitet: Arts

Ny forskningsoversigt: AI kan understøtte læring – men ikke erstatte underviseren16.12.2024 10:47:36 CET | Pressemeddelelse

Med lanceringen af Chat GPT i 2022 blev generativ AI allemandseje på rekordtid, og den nye teknologi er allerede i gang med at vende op og ned på vores uddannelser. En ny forskningsoversigt fra DPU, Aarhus Universitet i e-bogsserien Pædagogisk indblik har gennemgået 141 internationale forskningsstudier fra årene 2018-2024 om brugen af Chat GPT og andre AI-chatbots på videregående uddannelser og giver indblik i både pædagogiske muligheder og udfordringer i den nye teknologi.

Hvordan har udbredelse af internettet forandret barndommen?3.12.2024 12:59:00 CET | Pressemeddelelse

Forældre, politikere, forskere, lærere diskuterer ofte og i forskellige sammenhænge deres bekymringer over, hvordan nettet påvirker børn og unge. ”Men faktisk ved vi meget lidt om den måde, det tidlige internet har formet de måder, børn bruger digitale medier på i dag,” lyder det fra Helle Strandgaard Jensen, lektor i historie på Aarhus Universitet, der med en ny ERC-bevilling nu får mulighed for at gøre os klogere på forandringen af barndommen med udbredelsen af internettet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye