Næstved Bibliotek og Borgerservice

Solen gik ned over Det Østasiatiske Kompagni

Del

Vi dykker ned i fortællingen om Det Østasiatiske Kompagnis over 120 år lange historie. Det sker ved et foredrag på Næstved Bibliotek torsdag den 7. november kl. 19.00-20.30.

Billede af bogforside til bogen med samme navn som foredraget - skrevet af foredragsholderen
Fortællingen om Det østasiatiske Kompagni er spændende dansk erhvervshistorie Henrik Rasmussen

Fortællingen om ØK er et unikt stykke dansk erhvervshistorie, som nutidens og fremtidens erhvervsdrivende og beslutningstagere kan lære af. Til dette foredrag får du hele historien om det, der for 50 år siden var Nordens største virksomhed med over 40.000 ansatte i 50 lande på fem kontinenter.

Insiderblik fra tidligere ansat i ØK

Foredragsholder og forfatter Henrik Rasmussen var selv ansat i ØK i 30 år og har interviewet en lang række tidligere ledere og kolleger fra Kompagniet, for at kortlægge særligt den sidste del af selskabets historie. Ved foredraget og i Henrik Rasmussens bog "Solen gik ned over Det Østasiatiske Kompagni" får du således et insiderblik på det skæbnesvangre udviklingsforløb, der ledte frem til Kompagniets lukning i 2020.

Foredraget er en del af Bibliotekets efterårstema ’Verden rundt’, hvor vi undersøger verden og vores plads i den.

Foredraget kan opleves torsdag den 7. november kl. 19.00-20.30 på Næstved Biblioteks Lille Scene. Billetpris: 50 kr. Billetter købes via www.naesbib.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Billede af bogforside til bogen med samme navn som foredraget - skrevet af foredragsholderen
Fortællingen om Det østasiatiske Kompagni er spændende dansk erhvervshistorie
Henrik Rasmussen
Download

Næstved Bibliotek og Borgerservice

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye