Næstved Bibliotek og Borgerservice

Udstilling med Kunstnergruppen ART-UZ

Del

I perioden mandag den 14. oktober til fredag den 1. november kan du opleve en udstilling med den lokale kunstnergruppe ART-UZ på Næstved Bibliotek.

Dekoration - eksempel på et billede fra udstillingen
Lokal kunst på biblioteket Lena Bechmann

ART-UZ er en kunstnergruppe bestående af otte kvinder, der har fælles værksted på Ærøvej i Næstved. De fleste har været medlem af gruppen i 20 år. Kunstnerne er meget forskellige i udtryksform og billedsprog.

Til denne udstilling, der foregår i X-rummet på Næstved Bibliotek og i montrerne i bibliotekets forhal, har gruppen valgt at give sig selv en udfordring: Mal et billede på 50x50 cm - med kun de tre farver hvid, sort og orange. Det er der kommet meget forskellige billeder ud af, som det kan ses på udstillingen.

Malerier og glaskunst

Ud over de trefarvede billeder vil der også være andre malerier fra kunstnergruppen samt glasarbejder af Susanne Mortensen med på udstillingen.

Kunstnergruppen ART-UZ består af Annette Lüders, Birgit Jørgensen, Jeanne Søgren, Jette Østergaard, Lena Bechmann, Marianne Græslien, Susanne Mortensen og Torgunn Hjelmholm.

Udstillingen kan opleves fra mandag den 14. oktober til fredag den 1. november i X-rummet på Næstved Bibliotek samt i montrerne i bibliotekets forhal.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Dekoration - eksempel på et billede fra udstillingen
Lokal kunst på biblioteket
Lena Bechmann
Download

Næstved Bibliotek og Borgerservice

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye