Dyrenes Beskyttelse

Bornholms dyreinternat er fyldt til bristepunktet med katte

Del

Bornholms dyreinternat har i år taget imod rekordmange katte. Det har resulteret i, at alle rum nu er fyldt op, inklusive internatleder Lone Bendixens eget hjem.

Bornholms dyreinternat har i år taget imod rekordmange katte. Det har resulteret i, at alle rum nu er fyldt op, inklusive internatleder Lone Bendixens eget hjem. Her ses en kat på internatet
Bornholms dyreinternat har i år taget imod rekordmange katte. Det har resulteret i, at alle rum nu er fyldt op, inklusive internatleder Lone Bendixens eget hjem. Dyrenes Beskyttelse.

169 dyr, primært katte, er netop nu indskrevet på Bornholms dyreinternat i Østerlars. Det har resulteret i, at enhver kvadratmeter på dyreinternatet er blevet udnyttet, også i Lone Bendixens eget hjem, hvor der også bor katte, som søger nye hjem.

- Jeg har været nødt til at tage kattemødre med killinger ind i huset, da jeg ellers ikke havde plads. Begge mine børn er flyttet hjemmefra, så deres værelser er p.t. lånt ud til internatets katte. Kattefamilierne er nu kommet ud i pleje, men værelserne er stadig optaget af store killinger, som venter på nye hjem, siger Lone Bendixen, internatleder på Bornholm.  

Alle afdelinger er fyldt med katte

Det er ikke kun Lone Bendixens eget hjem, der er inddraget til de mange katte. Dyreinternatets hundeafdeling er også brugt til katte og killinger, og det samme er en del af pensionsafdelingen. Det skabte dog lidt udfordringer i sidste uge, da der kom en hund ind på dyreinternatet.

- Eftersom hundeafdelingen var optaget, kom han med ind i huset til os. Det var den eneste løsning, der var, og han fik heldigvis hurtigt et nyt hjem, siger Lone Bendixen.

Ansatte træder til

Også de ansatte på Bornholms dyreinternat har trådt til og givet en ekstra hånd. I øjeblikket har alle tre fastansatte killinger i pleje, og selvom en del af killingerne er gamle nok til nye hjem, så venter de med at flytte tilbage til dyreinternatet, indtil der er plads til dem.

- Jeg ved ikke, hvad jeg skulle gøre uden mine medarbejdere, der hjælper så meget. De er helt sikkert med til at få det til at fungere lige nu, hvor vi har så travlt, siger Lone Bendixen.

I 2023 modtog Bornholms dyreinternat 361 dyr. Det tal er dog stigende, og der er allerede blevet indleveret 351 dyr i 2024, og året er ikke slut endnu. Der kommer stadig løbende katte med killinger og enlige killinger ind. Det gør, at pladskapaciteten er meget presset.

Nøgleord

Kontakter

Medievagten i Dyrenes Beskyttelse

Dyrenes Beskyttelses medievagt er tilgængelig døgnet rundt for henvendelser pr. mail eller telefon (modtager ikke SMS)

Tlf:40841512presse@dyrenesbeskyttelse.dk

Om Dyrenes Beskyttelse

Vi hjælper dyr i nød, stopper overgreb mod dyr og kæmper for et respektfuldt og bæredygtigt forhold mellem dyr, mennesker og natur.

Følg pressemeddelelser fra Dyrenes Beskyttelse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dyrenes Beskyttelse

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye