Lægefaglig direktør Nils Falk Bjerregaard har fået nyt job

Del

Lægefaglig direktør Nils Falk Bjerregaard, Regionshospitalet Horsens, fået nyt job som direktør for Lægemiddelstyrelsen.

Nils, som har været lægefaglig direktør her på hospitalet siden 2018, tiltræder sin nye stilling den 1. november.

Om Nils og jobskiftet siger koncerndirektør Poul Michaelsen:

- Jeg vil gerne takke Nils for hans stærke bidrag til en fortsat positiv udvikling af hospitalet i Horsens og regionen. Jeg kender ham som en dygtig og vellidt leder, der har fokus på forenkling, Vælg Klogt og transformation af sundhedsvæsnet. Han understøtter det tværfaglige samarbejde og innovation til gavn for patienterne. Jeg ønsker ham og Lægemiddelstyrelsen stort tillykke med ansættelsen. Vi glæder os til at fortsætte vores gode samarbejde med Nils i hans nye rolle.

Nils er oprindeligt uddannet speciallæge i anæstesiologi, og hans CV omfatter bl.a. ansættelser på Regionshospitalet Viborg, ved Læger uden Grænser, som flyvende læge og på offentlige og private hospitaler i ind- og udland.

Selv siger Nils, at han kommer til at savne Regionshospitalet Horsens, Region Midtjylland og ikke mindst de nærmeste kolleger. Samtidig glæder han sig til at skulle stå i spidsen for Lægemiddelstyrelsen.

- Jeg har været meget glad for tiden på hospitalet og i regionen. Her har jeg mødt og arbejdet sammen med et utal af dygtige og dedikerede mennesker og fået lov til at prøve kræfter med og haft ansvar for mange spændende opgaver. Udgangspunktet bliver nu i en helt anden del af sundhedsvæsenet nemlig i Lægemiddelstyrelsen, hvor jeg ser frem til samarbejdet med medarbejderne og de mange andre samarbejdspartnere inden for lægemiddel- og medicoområdet.

Direktionen vil nu i samarbejde med hospitalsledelsen gå i gang med at forberede opslag og proces for genbesættelse af stillingen som lægefaglig direktør.

Lægemiddelstyrelsen offentliggør i dag kl. 10.30 en pressemeddelelse om ansættelsen på www.ism.dk.

Kontakter

Regionshospitalet Horsens

Regionshospitalet Horsens er et af fem akuthospitaler i Region Midtjylland og områdehospital for ca. 233.000 indbyggere i Horsens, Hedensted, Skanderborg og Odder. Hospitalet varetager akut og planlagt behandling samt uddannelse, udvikling og forskning og omfatter desuden Skanderborg Sundhedshus og Livsstilscenter Brædstrup.

Regionshospitalet Horsens har hvad der svarer til 1.628 fuldtidsstillinger.

Følg pressemeddelelser fra Regionshospitalet Horsens

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Regionshospitalet Horsens

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye