Power

POWER afslører åbningsdato for Danmarks største elektronikbutik

Del

POWER har annonceret, at kæden fredag den 4. oktober åbner POWER Odense, der bliver den største butik, som den danske elektronik- og hvidevarebranche endnu har set. Annonceringen er sket via en storstilet reklamekampagne på TV2 og på tværs af alle tænkelige sociale medier – og målet for åbningen er skyhøjt. ”Jeg er fuldstændig overbevist om, at det her er den største satsning nogensinde i Danmark for en enkelt butiksåbning”, siger POWERs direktør.

POWER-direktør sidder i filmstudiet sammen med Hav og Kamal. Yderst til høje ses instruktør Michael Toft ved siden af producer Pau la Cour fra FRIDAY, der står bag produktionen.
POWER-direktør sidder i filmstudiet sammen med Hav og Kamal. Yderst til høje ses instruktør Michael Toft ved siden af producer Pau la Cour fra FRIDAY, der står bag produktionen.

I et inferno af helikoptere, en orangemalet Storebæltsbro og med tv-personlighederne Hav, Kamal og Bubber i hovedrollerne offentliggjorde elektronik- og hvidevarekæden fredag aften datoen for åbningen af deres hidtil største butik, POWER Odense. Det skete i en reklame på landsdækkende tv i en af de absolut dyreste reklameblokke, som lå lige op til premieren på ”Vild med dans” på TV2. Kritikere vil nok mene, at det er lidt meget at gøre ud af endnu en butiksåbning i rækken.

- Jamen, folk tror jo, vi er sindssyge. Men POWER Odense er også lidt et vanvittigt projekt. Vi har arbejdet på det her i mange, mange, mange måneder, og ambitionerne er skyhøje. Jeg kan godt love, at det bliver en åbningsfest, som hverken fynboerne eller resten af danskerne har set magen til, og jeg er overbevist om, at det her er den største satsning nogensinde i Danmark for en enkelt butiksåbning, siger Jesper Boysen, administrerende direktør i POWER.

Direktøren er selv på skærmen
Direktøren optræder selv i reklamefilmen, som foruden på TV2 også kan ses i den lange 5-minutters udgave på power.dk og på tværs af alle tænkelige sociale medier.

- Jeg har ladet mig overtale til at sætte mit eget ansigt på en tv-reklame for første gang, siden vi åbnede POWERs første butik i Glostrup tilbage i 2015. Og det har været skidesjovt at være på optagelse sammen med de gæve gutter Hav, Kamal og Bubber og med alle de andre, der har deltaget. Men bag det sjove ligger altså også en alvor og en satsning, der er så stor, at hverken jeg eller resten af POWER-teamet kommer til at sove roligt, før vi er på den anden side af Odense-åbningen, siger Jesper Boysen.

Skal omsætte for over 36 millioner kroner
Omsætningsmålet for åbningsdagen fredag den 4. oktober i Odense er at overgå POWERs hidtidige rekord, som lyder på 36 millioner. Den blev sat, da POWER Ishøj åbnede tilbage i 2022. Mange har i den forbindelse bemærket, at åbningstiderne til den annoncerede åbning i Odense ligger fra 06-02 – altså 20 timer i alt. Det er der en god grund til.

- Til Ishøj-åbningen for to år siden, som er POWERs største åbning til dato, oplevede vi, at der stadig var kø og kunder i butikken, da vi ramte lukketidspunktet kl. 22. Og selvom vi udvidede den annoncerede åbningstid med langt over en time, var der flere, som gik forgæves. Det vil vi ikke risikere igen, og derfor har vi denne gang valgt at holde åben helt indtil kl. 02, siger Jesper Boysen, der samtidig forsikrer, at ingen kunder kommer til at gå forgæves., 

- Vi har over 25.000 produkter på tilbud på åbningsdagen, så jeg lover, at der er mere end rigeligt for enhver smag. Fynboerne kan bare komme an, siger Jesper Boysen. 

Fakta:

  • POWER Odense åbner fredag den 4. oktober fra kl. 06-02.
  • 300 POWER-medarbejdere er på arbejde i løbet af åbningsdagen.
  • Der er 50 åbne kasselinjer.
  • Omsætningsmålet er at slå rekorden fra POWER Ishøj, som lød på 36 millioner kroner på første åbningsdag.

Kontakter

PressekontaktPresseansvarligPower Danmark

Journalister, redaktører, bloggere og andet godtfolk glæder vi os til at få i telefonen. Ring til vores presseansvarlige på tlf. 2133 8088, eller send os en mail på presse@power.dk.

Tlf:+45 2133 8088presse@power.dk

Billeder

Hav og Kamal skyder med skarpt fra helikopter under optagelserne til reklamefilmen.
Hav og Kamal skyder med skarpt fra helikopter under optagelserne til reklamefilmen.
Download
Klar til optagelse på Jesper Boysens til lejligheden opbyggede kontor.
Klar til optagelse på Jesper Boysens til lejligheden opbyggede kontor.
Download
Fuldt kaos ved åbningsskuddet til POWERs nye reklamefilm.
Fuldt kaos ved åbningsskuddet til POWERs nye reklamefilm.
Download

Om POWER

POWER-eventyret begyndte i Danmark tilbage i 2015 med åbningen af POWER Glostrup. Senere åbnede vi butikker i Finland, e-handel i Sverige, i 2017 kom POWER til Norge, og i 2023 fik vi 29 fysiske butikker i Sverige. 

I dag er POWER Nordens nye elektronikgigant med knap 230 butikker (ca. 270 inkl. franchises) og 6000 medarbejdere fordelt på fire lande – og vi vokser stadig. 

Hos POWER gør vi os altid umage med at være et skridt foran, for det resulterer i velovervejede, effektive løsninger og holder priserne lave - og sikrer samtidig vores kunder den bedste handelsoplevelse.

POWER i Danmark, Norge, Finland og Sverige er ejet af POWER International, som AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS, ejet af Øivind Tidemandsen, står bag. 

Vores erklærede mål er at skabe en sund og rentabel virksomhed, som sikrer trygge arbejdspladser for nuværende og kommende medarbejdere. Det gør vi via effektive løsninger, som kommer vores kunder til gode – og med mindst mulig negativ effekt på samfund og miljø.

Følg pressemeddelelser fra Power

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Power

TV-feber: POWER forventer 20% stigning i TV-salg under EM i fodbold11.6.2024 11:27:40 CEST | Pressemeddelelse

Alene opremsningen får sveden til at perle på panden: EM i fodbold med et dansk landshold i storform; Tour de France, hvor danske Vingegaard forhåbentlig tramper afsted som forsvarende vinder og et OL med masser af dygtige danske atleter inklusive de to danske landshold i kvinde- og herrehåndbold. En sportssommer i den kaliber kræver, at udstyret er i orden – også hos TV-seerne. Elektronikkæden POWER forventer derfor en stigning i salget af TV-skærme på 20%.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye