Julemærkefonden

Børn sælger skrabelodder for at hjælpe andre børn ud af mobning og ensomhed

Del

Nu kan børn sælge skrabelodder til fordel for børn på Julemærkehjemmene og samtidig tjene penge til klassen eller klubben. Julemærkehjemmene lancerer et landslotteri, som skal være med til at sikre indtægter til Julemærkehjemmene.

Nu kan børn sælge skrabelodder og hjælpe andre børn ud af mobning og ensomhed
Nu kan børn sælge skrabelodder og hjælpe andre børn ud af mobning og ensomhed Julemærkehjemmene

Fra den 15. september 2024 og året ud er Julemærkehjemmenes nye landslotteri på gaden. Overskuddet går til børn på Julemærkehjem, som får hjælp til at komme ud af mistrivsel. Samtidig kan skoleklasser og foreninger tjene penge på at sælge lodderne.

Da salget af det traditionelle Julemærke er nedadgående, er Landslotteriet en ny måde at skaffe midler til at hjælpe børnene. Et ophold på Julemærkehjemmene er nemlig gratis for børnene og deres familier.

Et lotteri til gavn for børn
”Vi er glade for at kunne tilbyde et lotteri, som kan komme alle børn til gavn. Både som støtte til klassen eller foreningen og til de børn, som har brug for hjælp på et Julemærkehjem. Vi håber derfor, at så mange som muligt vil bakke op – enten ved at bestille lodder hjem eller ved at tage godt imod børnene, når de sælger dem,” siger direktør i Julemærkefonden, Søren Ravn Jensen.

Hvert år får op mod 1.000 børn et ophold på et Julemærkehjem. Her får de hjælp til at komme ud af mobning, ensomhed og mistrivsel. Under et ophold bliver de del af et fællesskab med andre børn, og de genfinder selvværdet og troen på deres værdi.

Kan tjene til klassen eller holdet
Der kan være flere tusinde kroner at tjene til klassen eller holdet. For hvert skrabelod, man sælger, kan man tjene op til 20 kr. Man bestemmer selvfølgelig selv, hvor mange skrabelodder, man bestiller hjem. Da man først betaler for lodderne efter salget, skal man ikke lægge penge ud. Desuden kan man kan bestille med returret, så man kan sende usolgte skrabelodder tilbage.

Børnene kan sælge lodder ved at gå fra dør til dør i nabolaget. Men der er også mulighed for at tænke kreativt og sælge dem i forbindelse med julearrangementer, klubturneringer eller aftale med det lokale supermarked, at man må stå på deres parkeringsplads en lørdag formiddag.

Flotte gevinster
”Vi sælger færre og færre Julemærker, derfor udvikler vi løbende nye tiltag, som kan sikre, at Julemærkehjemmene fortsat kan hjælpe børnene. Landslotteriet er det nyeste initiativ. Vi er meget glade for det, da det også er en indtægt for landets skoleklasser og foreninger. Samtidig er der nogle heldige danskere, som får en flot gevinst,” siger Søren Ravn Jensen.

Et skrabelod koster 50 kr. Hovedpræmien i lotteriet er et gavekort til Bilka på 50.000 kr. Derudover kan man vinde gavekort til LEGOLAND®, Harald Nyborg, Kop & Kande og INGO.

Julemærkehjemmenes Landslotteri er lavet i samarbejde med Støtforeningen, som har mange års erfaring med at afvikle lotterier.

Julemærkehjemmenes Landslotteri

  • Et skrabelod koster 50 kr. - heraf kan op til 20 kr. gå til sælgerne
  • Samlet præmiesum er på 85.000 kr.
  • Skoleklasser og foreninger kan sælge lodder og tjene penge
  • Overskuddet går til at hjælpe børn på Julemærkehjem
  • Salgsperiode: 15. september – 31. december 2024


Læs mere
Bestil lodder til at sælge: https://julemaerkelotteri.dk 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Julemærkehjemmene
Download
Julemærkehjemmene
Download
Julemærkehjemmene
Download

JULEMÆRKEHJEMMENE – GIVER BØRN EN NY START
Ingen børn fortjener en hverdag fyldt med ensomhed og ondt i maven.
Julemærkehjemmene hjælper børn med at finde deres styrker og opbygge deres selvværd. Læs mere: Julemaerket.dk

Følg pressemeddelelser fra Julemærkefonden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Julemærkefonden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye