Energistyrelsen

Vil din virksomhed udføre energi- og klimasyn?

Del

Nu kan der søges om at blive godkendt som energi- og klimasynsudførende virksomhed. Hjemmesiden for den nye godkendelsesordning er åbnet. Energistyrelsen og Teknologisk Institut oplyser nærmere på informationsmøde på Teknologisk Institut i Taastrup, torsdag 5. september.

Der er nu åbent for ansøgning

På hjemmesiden finder du en vejledning i hvordan ansøgningen kan forberedes og udføres. Skabeloner for udarbejdelse af ansøgning, med tilhørende CV, projektoversigt, kompetenceprofil mv. downloades fra hjemmesiden, udfyldes og indsendes til Godkendelsesordning for Energi- og Klimasynsudførende virksomheder, GEK-ordningen, som har til huse på Teknologisk Institut.

Besøg den nye hjemmeside Energiogklimasyn.dk.

Alle kvalificerede virksomheder kan søge om godkendelse til udførelse af energi- og klimasyn efter §10, herunder som intern ekspert. Virksomheder som i forvejen har en godkendelse til at udføre energimærker i store bygninger, kan søge om godkendelse til at udføre energi- og klimasyn i Handel- og Service-segmentet efter §11.

Du kan læse om kravene til godkendelse i § 10 i Bekendtgørelse om obligatoriske energiledelsessystemer og energisyn og klimasyn i visse virksomheder

Ved ansøgning modtager virksomheden inden for ca. 3 dage en kvittering. Du kan som ansøger forvente en sagsbehandlingstid på ca. 6 uger.

Mulighed for at stille spørgsmål på informationsmøde

Hvis ansøgningsvejledningen til den nye godkendelsesordning giver anledning til spørgsmål, er det fortsat muligt at tilmelde sig informationsmødet i Taastrup. Vi har allerede fået en del tilmeldinger, men der er stadig ledige pladser.

Tilmeld dig til informationsmødet.

Opstår der spørgsmål i forbindelse med ansøgningen, kan du kontakte GEK-ordningen pr. mail og telefon som vist på hjemmesiden. Start gerne med at læse den vejledning og de skabeloner, der fremgår af hjemmesiden samt generelt om energiledelse, energi- og klimasyn på Energistyrelsens hjemmeside.

Kontakt:

Jino Victoria Doabi, tlf.: +45 3395 1305, e-mail: jnvdb@ens.dk

Kontakter

Energistyrelsen

I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vores vision om at opnå et klimaneutralt samfund i vækst og balance er den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor grønne løsninger, sikker og effektiv forsyning og økonomi tænkes sammen.

Følg pressemeddelelser fra Energistyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Energistyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye