Gladsaxe indvier topmoderne skøjtehal

Del

Lørdag den 7. september slår Gladsaxe dørene op til en helt ny, moderne skøjtehal. Alle er velkomne til at deltage i indvielsen.

Udefra præsenterer skøjtehallen sig flot med en opdelt facade i to forskellige materialer og afrundede hjørner i stil med de runde hjørner på isbanen. Der er solceller på taget og udearealer til håndtering af regnvand.
Udefra præsenterer skøjtehallen sig flot med en opdelt facade i to forskellige materialer og afrundede hjørner i stil med de runde hjørner på isbanen. Der er solceller på taget og udearealer til håndtering af regnvand.

Gladsaxes nye skøjtehal skal snart fyldes med ishockeyspillere, skøjteløbere, Teendisco og Familie Isdisco - og der er også plads til 1600 tilskuere. Derudover er der mulighed for, at man som borger kan leje skøjter og tage med familie og venner i skøjtehallen.

- Nu kan vi slå dørene op til en topmoderne og flot skøjtehal, som jeg håber både foreninger og borgere bliver rigtig glade for. Mennesker, der bevæger sig, er sundere og har en større livsglæde. På samme måde kan fællesskaber skabe en masse livskvalitet og livsglæde. Nu har vi så fået en rigtig flot ramme for, at man kan bevæge sig rundt på isen og udøve sin sport. Samtidig byder den nye skøjtehal på gode muligheder for, at man som tilskuer i fællesskab med andre kan følge og heppe på vores dygtige ishockeyspillere og skøjteløbere, siger borgmester Trine Græse.

God dialog med foreninger om faciliteter
Den nye skøjtehal har en stor isbane på 30x60 meter med indbygget ændring til 26x60 meter. Der er også kiosk, klublokaler, træningssal, kontor, personalerum, depoter, rengørings- og toiletfaciliteter og i alt 11 omklædningsrum. Derudover er der en lounge med udsigt over hele isbanen.

Der har været tæt samarbejde med de kommende brugere af skøjtehallen omkring faciliteter og udformning.

- Jeg vil gerne takke Gladsaxe Ishockey, Gladsaxe Skøjteløber-Forening og Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe for den gode dialog om skøjtehallens udformning. Vi har forsøgt at imødekomme flest mulige ønsker og vi kan nu indvie en skøjtehal, der kan rumme mange forskellige typer af aktiviteter og fællesskaber, siger Trine Græse. 

Hallen er tegnet af BBP Arkitekter og opført af totalentreprenøren Jönsson.

Vær med til at indvie skøjtehallen
Alle borgere er velkomne til at deltage i indvielsen 7. september kl. 14.00. Ved indvielsen er der spændende opvisninger fra Gladsaxe Skøjteløber-Forening og Gladsaxe Ishockey og gratis skøjteløb for alle interesserede.

Program:

  • 14.00: Indvielse af Gladsaxe Skøjtehal med taler af borgmester Trine Græse samt formændene for Gladsaxe Ishockey og Gladsaxe Skøjteløber-Forening.
  • 14.20: Foreningernes fælles opvisning
  • 14.50: Gratis skøjteløb for alle
  • 16.00: Afslutning og tak for i dag

Der er lette anretninger og forfriskninger mellem 14.30-16.00.

Den nye skøjtehal er placeret på Isbanevej 8, lige over for den gamle skøjtehal.

Læs mere på gladsaxe.dk/skoejtehal

Kontakter

Souschef Søren Nabe-Nielsen, Børne- og Kulturforvaltningen, telefon: 2132 7704

Billeder

Den nye skøjtehal har en stor isbane på 30x60 meter med indbygget ændring til 26x60 meter. Der er plads til 1600 tilskuere.
Den nye skøjtehal har en stor isbane på 30x60 meter med indbygget ændring til 26x60 meter. Der er plads til 1600 tilskuere.
Download

Følg pressemeddelelser fra Gladsaxe Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gladsaxe Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye